U17-drengene henter endnu en stor sejr til mesterskabskampen

22.04.2024 06:36

Med en 5-0-sejr over Esbjerg fB lægger U17-drengene yderligere afstand på førstepladsen i Ligaen.

Esbjerg: Julius Lucena (90.)

I kampen mod Esbjerg startede vi stille ud. Selvom vi både havde chancer og mest boldbesiddelse, havde Esbjerg også muligheder nede i vores ende af banen.

Vi skulle en halv time ind i opgøret, før vi fandt vej til netmaskerne. Efter et indlæg, der endte ovre ved bagerste stolpe, stod William Christian Martin klar og flugtede bolden i kassen til 1-0.

Føringen blev under to minutter efter fordoblet, da Viktor Bender Larsen i sammenspil med første målscorer William Christian Martin spillede et-to med hinanden. Bolden endte med at blive lagt skråt bagud, hvor Viktor Bender Larsen kvitterede med en stensikker afslutning til 2-0.

Kort inden pausen ville Hjalte Boe også lege med. Endnu engang var William Christian Martin involveret, da han lagde  bolden fladt ind i boksen, hvor Hjalte Boe denne gang var ny mand på scoringstavlen. Vi gik derfor til pause med 3-0.

I anden halvleg blev sejren cementeret. Efter en times spil kom Hjalte Boe alene igennem, og alene med keeperen var der ingen tvivl om, at Hjalte ville fordoble sin måltotal.

Opgøret startede ud med William Christian Martin og sluttede også af på samme måde. En målmandsfejl fra Esbjerg fB0 endte med at blive dyr, da bolden blev spillet lige ud i fødderne på William, der gjorde det til slutresultatet 5-0.

Med sejren fastholder vi vores solide føring på 14 point i U17 Ligaen. Næste uge tager vi turen til Aarhus, hvor vi møder AGF.