Nederlag i Nørreskoven

06.05.2024 19:22

Luca Kjerrumgaard-scoring i overtiden var ikke nok til at ændre på pointfordelingen, da vi her til aften måtte se os slået af Vejle Boldklub 3-2.

Advarsler:
Vejle Boldklub: Hamza Barry (77.), Dimitrios Emmanouilidis (83.), Marius Elvius (90.+7)

Kampens dommer: Jakob Kehlet

Over 1.000 stribede fans havde taget turen til Nørreskoven i Vejle, og her kunne de se en flok fynske fodboldsspillere, der fra kampens start pressede hjemmeholdet i bund.

Det betød også, at Don Deedson tidligt fik muligheden for at bringe os foran, da James Gomez headede bolden til rette for ham efter et hjørnespark, men en vejlenser fik akkurat blokeret afslutningen.

Det blev derfor også i den stribede ende, at jublen først brød ud, da Leeroy Owusu sendte Max Fenger i dybden i højre. Fenger løb direkte mod hjemmeholdets målmand, og alene med Nathan Trott løftede han bolden over ham og i kassen til 0-1.

Føringen holdt dog ikke længe, og blot minuttet efter udlignede Musa Juwara for hjemmeholdet, da han pludseligt modtog bolden fra German Onugkha, hvorefter gambieren sparkede bolden i målet uden chance for Viljar Myhra.

Som første halvleg skred frem, bølgede spillet frem og tilbage. Derfor fik både Bashkim Kadrii og Rami Al Hajj sendte farlige afslutninger afsted mod mål, men begge gange gik bolden tæt forbi målet.

I den modsatte ende truede Musa Juwara også fra distancen, men Viljar Myhra reddede flot, spillerne gik til pause ved stillingen 1-1.

I anden halvleg begyndte nerverne at vise sig blandt spillerne på banen, men vi fik alligevel truet vejlernes målmand, da Max Fenger kom igennem i venstre og sendte bolden skråt tilbage til Bashkim Kadrii, men keeperen reddede afslutningen.

Senere prøvede Rami Al Hajj også fra distancen, da et stribet hjørnespark blev clearet i fødderne på svenskeren, men hjemmeholdets målmand reddede endnu en gang på imponerende vis.

Stik mod spil og chancer blev det dog hjemmeholdet, der bragte sig foran næste gang, da Musa Juwara kom igennem i højre side, hvorfra han løftede bolden indover til German Onughka, der headede bolden i mål til 2-1.

Ti minutter efter blev ondt værre for de medrejsende striber, da en lang bold blev slået op til Dimitrios Emmanouilidis, som via stolpen sparkede bolden i mål til 3-1.

De sidste mål gjorde, at der var meget at indhente med få minutter tilbage af kampen. Men vi pressede hårdt på indtil det sidste, og dybt inde i overtiden lykkedes det også for Luca Kjerrumgaard at nette, men det var ikke nok til at ændre ved, at Vejle Boldklub kunne løfte armene til sidst.