Benjamin Jakobsen — 27.06.2018 16:45

Onsdag har Valdemar Ibsen skrevet under på en treårig kontrakt med OB, hvor han startede med at spille fodbold som femårig.

Siden Valdemar Ibsen som femårig begyndte til fodbold, har han stolt båret den stribede trøje med OB-logoet på brystet. I sidste sæson var den 16-årige midtbanespiller en del af det hold, der endte i den øverste halvdel af U17-Ligaen, og i dag har han så sat sin underskrift på en treårig kontrakt med klubben, han altid har repræsenteret. Og at det er en spiller, der har haft hele sin fodboldmæssige opvækst i OB, gør det til noget lidt specielt, det mener Tonny Hermansen.

- Valdemar er jo en i gåseøjne rigtig OB’er. Han har spillet her i Ådalen, siden han som femårig begyndte til fodbold. Derfor er det rigtig dejligt, at vi i dag har indgået en aftale med ham for de næste tre år. Udover at han spiller på U17-landsholdet, er han en del af vores U17-Ligahold, og i sidste sæson fik han masser af spilletid, selvom han kun var førsteårs U17-spiller. Han har et rigtig godt blik for spillet, og han er meget vellidt i hele truppen og klubben. Vi er vildt glade for, at det er en ung spiller, der har haft hele sin opvækst i OB, vi i dag har skrevet kontrakt med, og både den professionelle afdeling og amatørafdelingen kan virkelig klappe sig selv på skulderen i dag. Nu glæder vi os til at se, hvordan han kan udvikle sig i de kommende tre år, så han forhåbentlig er klar til at tage næste skridt i år 2021, når han får alderen til seniorfodbold, siger Tonny Hermansen.

Og spørger man hovedpersonen selv, som netop har afsluttet 9. klasse på Hunderupskolen, så er han både rigtig stolt og glad for den nye treårige aftale i OB.

- Det er kæmpestort. Det er en kæmpestor ting for mig, og jeg har nu min udvikling for de næste tre år fastlagt i Odense Boldklub, så jeg er både megastolt og -glad. Jeg er en spiller med gode kvaliteter på bolden. Jeg er god til at fordele spillet, har gode halvtliggende vristspark, og så synes jeg, at jeg er god til at bidrage med mine lederevner og kommunikation inde på banen.

- Jeg har spillet i OB de sidste 10-12 år, og klubben betyder alt for mig. Jeg har spillet her, siden jeg var en fem-seks år, og jeg har jo nærmest været hernede hver dag. Så nu både håber og tror jeg på, at jeg om tre år er klar til at tage næste skridt, siger Valdemar Ibsen.