_6010040

20.09.2018 12:25

På mandag er der ekstra stort incitament for at støtte spillerne på banen, når OB tager i mod AC Horsens på Nature Energy Park. For at støtte op om byens hold – og for at belønne dem, der gør det samme – har Albani nemlig valgt at uddele en gratis fadøl eller sodavand til alle, der kommer til kampen på mandag kl. 19.00, hvor AC Horsens gæster Nature Energy Park.

På mandag skal sæsonens første hjemmebanesejr i hus og for at sikre stor opbakning på tribunerne vil Albani efter kampen give en omgang til tilskuerne på Nature Energy Park.

- Vi bakker op om byens hold og sætter pris på dem, der gør det sammen med os. Derfor giver vi en fadøl eller sodavand til alle efter kampen på mandag, når OB tager i mod AC Horsens. Og så håber vi selvfølgelig, at det ender med en sejrsøl – den smager bare bedre, siger Albanis Marketing Manager, Pernille Wichmann Sørensen.

Så tag på stadion og støt spillerne mod sæsonens første hjemmebanesejr, når vi mandag kl. 19.00 tager i mod AC Horsens på Nature Energy Park.

Hvis du køber din billet online sparer du samtidigt kr. 40,-