_9020959

04.09.2019 15:54

Vores sportsdirektør Jesper Hansen evaluerer efter denne sommers transfervindue, som bød på tilgange, afgange og forlængelser.

Transfervinduet lukkede mandag d. 2. september kl. 23.59, og her gør vores sportsdirektør Jesper Hansen status efter et par heftige dage:

- Vinduet har været rigtigt fint. Mange af vores mål er lykkedes, og vi sad klar til det sidste for at handle. Vi er meget tilfredse med de spillere, vi har fået ind, og der kom også lidt penge i kassen, så overordnet set har det været et godt transfervindue.

- Alexander Juel Andersen er hentet som en ekstra stopper og en direkte erstatning for det salg, som vi lavede med Alexander Ludwig. Han har så også den fordel, at han kan spille i højre side, så han kan bruges på flere pladser. Han er en rutineret spiller og en god mand at få i truppen.

- Kingsley Madu havde en meget fin prøvetræning hos os, og han er en spændende spiller, som vi meget gerne vil se mere til. Dermed kommer der også mere konkurrence til venstresiden, hvilket kun er sundt.

- Vi ville gerne have forlænget med Casper Nielsen, som spillede stærkt i foråret, men han ville af sted, og vi fik et tilbud. Vi havde dog allerede hentet Moses Opondo ind. Han havde lidt efterveer fra en skade, da han kom, men han er ved at være i det rigtige gear, så vi glæder os til at gøre brug af hans dynamiske stil for alvor. 

- Da vi vidste, at Rasmus Festersen ville stoppe denne sommer, og Mathias Jørgensen blev solgt i februar, skulle der er en angriber ind. Her blev vi tilbudt Sander Svendsen, som Jakob Michelsen kender fra sin tid i Hammarby, hvor han scorede en del mål. Han er en ung spiller, og det betyder meget, at vi kan få denne veksling mellem de unge og de mere rutinerede i truppen.

- Issam Jebali er en spiller fra en hylde, som vi normalt ikke henter fra i OB, men der blev lavet et stort stykke arbejde for at hente ham til Danmark. Han har tidligere spillet i både Norge og Sverige og ville gerne tilbage efter et kort ophold i Al-Wahda fra Saudi-Arabien, og man kan jo allerede nu se, hvilket potentiale, han har. Han skal lige pudse formen en smule af, men det kommer snart.

- Vi har en rigtigt spændende trup nu. Vi havde lidt skader med os ind til denne sæson og har også været lidt ramt her i starten, men jeg er ikke i tvivl om, at vore spil bliver bedre og bedre, når vi lige får spillet de nye folk ind. 

- Derudover skal man huske på, at vi har forlænget med Jeppe Tverskov, Oliver Lund, Ryan Johnson Laursen og Jens Jakob Thomasen, og det vidner om en styrket kontinuitet i truppen, så vi har noget at bygge videre på. Vi arbejder jo allerede nu på det næste vindue, det er en ongoing proces, hvor vores dygtige chefscout Ole Nielsen udfører et fantastisk stykke arbejde.

- Jeg synes, at der er et godt potentiale i truppen, og vi har ambitioner om at nå top seks, selvom det bliver en svær sæson med tre nedrykkere. Men kommer man først i den øverste halvdel, så kan alt ske.

Oversigten:

Ind
:

Moses Opondo (2023)

Sander Svendsen (2023)

Issam Jebali (2022)

Kingsley Madu (2020)

Alexander Juel Andersen (2020)


Forlængelser:

Oliver Lund (2021)

Ryan Johnson Laursen (2022)

Jens Jakob Thomasen (2022)

Jeppe Tverskov (2023)


Ud:

Sten Grytebust (kontraktudløb)

Yao (kontraktudløb)

Rasmus Festersen (kontraktudløb)

Nicklas Helenius (salg)

Casper Nielsen (salg)

Alexander Ludwig (salg)

Kamil Vacek (ophævelse)