DSC_8778

03.07.2020 20:00

Den fysisk stærke højre back med en fortid i Ejby IK og MG & BK, Jakob Okkels, har skrevet under på en kontrakt, så han forbliver stribet i de to kommende sæsoner.

Jakob Okkels kom til OB som U14-spiller, og efter fire år som OB-dreng har han netop skrevet under på sin første kontrakt, der gælder for de kommende to år. Jakob Okkels startede med at spille fodbold i Ejby IK, inden han som U11-spiller skiftede til Middelfart G & BK. De seneste fire sæsoner har han dog været OB’er, og derfor er han også en spiller, som Tonny Hermansen kender særdeles godt, og en spiller han har store forventninger til.

- Jakob er en hårdtarbejdende spiller, og ser man på de krav, vi stiller til en spiller, der skal spille højre back i OB, så har han den fulde pakke. Ser man Jakob spille, så kan man med det samme se, at han eksempelvis både er udholdende, hurtig og kompromisløs. Han er en spiller, vi forventer os meget af, og vi håber virkelig, at han kan tage næste step.

- Som spiller er han rigtig stærk i den offensive del, og det er han blandt andet, fordi han er blevet omskolet fra at have været angriber/kant til nu at være back. Det er noget, jeg klart ser som en fordel for ham, idet vi rent taktisk kan bruge ham på flere positioner, ligesom han har nogle kompetencer fra sin tid som offensivspiller. Så han bliver rigtig spændende at følge, jeg glæder mig i hvert fald meget til det, fortæller teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen.

Den unge vestfynske dreng er også selv rigtig glad for at have skrevet under på sin første kontrakt, og det er utvivlsomt en drøm, der er gået i opfyldelse for ham.

- Når man er fynbo, som jeg er, så har man altid tænkt på at skulle komme ind til OB og spille. Så da jeg i sin tid skiftede til OB, var det stort for mig, men at jeg i dag står med en kontrakt i hånden, det er kæmpestort, og det er noget, jeg altid har drømt om.

- Jeg vil beskrive mig selv som en offensiv back, der tænker meget på den offensive del af spillet. Jeg vil rigtig gerne med frem, når vi har bolden. Jeg er hurtig og gennembrudsstærk, og så er jeg dygtig til at skabe chancer for mine holdkammerater. Jeg har udviklet mig rigtig godt i OB, det går fantastisk, trænerne er gode, og Akademiet går fremad på alle parametre. Så forudsætningerne for at jeg kan udvikle mig og tage næste skridt som fodboldspiller er optimale for mig her i OB, siger Jakob Okkels.

Jakob Okkels, som efter sommerferien bliver U19-spiller, har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022, hvilket er Jakob Okkels sidste år som ungdomsspiller.