DSC_8830

04.07.2020 13:35

Vi har skrevet en treårig kontrakt med den fysisk stærke og energiske U17-angriber Oliver Roche, som tidligere har spillet i TPI, som er en af vores Øens Hold samarbejdsklubber.

Oliver Roche har siden han kom til OB været en stor mundfuld for modstandernes forsvar, og de bliver også udfordret af Roche i de tre kommende sæsoner. Han er en uskolet angriber men med masser af OB-DNA, hvilket er vigtigt for teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen.

- Oliver Roche er en totalt uskolet angriber. Han mangler mange ting i forhold til det tekniske spil, men det fantastiske er, at han er bevidst om det, og derfor er utroligt lærevillig og hårdtarbejdende. Han har en næste for at lave mål, og han har i de seneste år bevist; at når han er på banen, så laver han mål.

- Han er en rigtig stærk holdspiller, så vi er fantastisk glade for at give ham muligheden for at få en kontrakt, for han har i allerhøjeste grad hårdt arbejde i sit DNA, hvilket er vigtigt for os i OB, fortæller Tonny Hermansen.

Oliver Roche, som har spillet to U16-landskampe og scoret et enkelt mål for det danske landshold er også i højt humør over kontrakten.

- Det er stort for mig, og jeg ser rigtig meget frem til nogle gode år, hvor jeg kan udvikle mig mere. Jeg har været her i to år, efter jeg kom til fra TPI, og når jeg tænker på, hvor meget jeg har udviklet mig på to år, så er jeg ikke i tvivl om, at der kan ske utrolig meget med mig i de næste tre år.

-  Jeg har udviklet mig meget som spiller, men der er stadig rigtig mange ting, jeg skal udvikle mig på – både i forhold til teknik og overblik. Mine styrker er min power, mit presspil og min evne til at lave dybe løb.

- OB er det perfekte sted at udvikle mig. Jeg kender trænerne, og de kender mig, så vi er sammen bevidste om, hvad det er for nogle parametre, jeg skal forbedre mig på, så jeg kan tage næste skridt, siger Oliver Roche.

Foruden en enkelt landsholdsscoring har Oliver Roche som U16-spiller også banket fire mål i nettet i U17-Ligaen.