_DSC2891 copy

28.08.2021 16:08

Søndag aften klokken 18.00 gælder det AGF på udebane, og vi har taget en snak med Troels Kløve, der glæder sig rigtig meget til et intenst opgør i Aarhus.

For anden runde i træk står den på fodbold søndag aften klokken 18.00. I sidste uge var modstanderen Brøndby IF, og i denne uge gælder det en provinsklassiker på udebane mod AGF, hvilket Troels Kløve ser frem til.

- Det bliver, som vi kender det, når vi skal spille i Aarhus. Det bliver altid en intens kamp. De vil gerne sætte sig aggressivt på kampen med deres måde at gøre tingene på, og det skal vi kunne stå imod, siger Troels Kløve og fortsætter:

- Der er lige lidt ekstra på spil, når vi møder AGF. Om det er, fordi det er et provinsderby, eller hvad det er, der gør det, det skal jeg ikke kunne sige. Der er mange fans af OB, og mange fans af AGF, der møder hinanden på kryds og tværs i dagligdagen, så der er meget på spil for mange mennesker, og det kan man godt mærke på stadion; der er lige 10 % ekstra spil, siger Troels Kløve.

Selvom det er to store danske klubber, og Troels Kløve forventer en kamp med masser af intensitet, så er det to hold, der resultatmæssigt ikke er voldsomt godt kørende. Striberne kom dog i seneste kamp tilbage fra 0-2 og hentede et enkelt point i 2-2-kampen mod de regerende mestre fra Brøndby IF. Derfor er stemningen også god i OB-truppen.

- Det gav os selvfølgelig et boost, at vi kom tilbage i kampen mod Brøndby. Vi havde sat næsen op efter en sejr over dem, men det lykkedes som bekendt ikke for os. Når kampen så udviklede sig, som den gjorde, så giver det noget ekstra. Et comeback giver altid noget til moralen og stemningen, så hos os i truppen er stemningen god inden morgendagens kamp, siger Troels Kløve.

Vi har i de første seks runder snuppet en enkelt sejr, indkasseret to nederlag, og tre gange er det endt uafgjort. Sejren kom i premieren, og det er ved at være lidt tid siden, derfor vil Kløve også rigtig gerne have endnu en i morgendagens kamp.

- Vi har jo ikke vundet, siden vi slog FCM på udebane i sæsonpremieren, og det er ved at være nogle kampe siden. AGF har ikke fået en eneste sejr i denne sæson, så det er to sultne hold, der mødes. Det er to hold, der hungrer efter en sejr, så det er endnu en grund til, at jeg tror, der bliver tænding på. Der er meget på spil – og derudover er det op til en lille landsholdspause; så jeg forventer helt klar to mandskaber, der vil give alt for at sætte de tre point ind på kontoen, siger Kløve, inden han fortæller, hvorfor han tror, de tre point lander i Odense:

- Vi har lagt en god gameplan. Vi har i tiden med Andreas Alm fået indført nogle spændende ting, som vi kun vil blive endnu dygtigere til, som vi træner det mere og mere. I perioder har det set rigtig godt ud, og der har selvfølgelig også været nogle ting, der ikke har siddet i skabet. Men kan vi fortsætte med at udvikle os i den rigtige retning spillemæssigt, og kan vi holde os til vores plan for søndagens kamp, så er jeg sikker på, at vi kan tage alle tre point med hjem til Odense.

Kampen mellem AGF og OB spilles på Ceres Park i Aarhus søndag klokken 18.00. Har du endnu ikke købt billetter til kampen, så kan du gøre det her.

Tager du ikke turen til Aarhus, så kan du se kampen på TV3 Sport, du kan lytte til den i Liga på P3, eller du kan følge den på vores LIVE-Twitter.