Holdfoto 1

23.08.2021 16:32

U19-drengene formåede ikke at sparke bolden i nettet i sæsonpremieren, der sluttede med 0-0 på udebane mod Vejle Boldklub.

U19-ligaen
Lørdag d. 21. august, kl. 12.30, VB Parken
Vejle Boldklub – OB 0-0 (0-0)

Gule kort:
Vejle Boldklub: Wilhelm Stage (90.)
OB: Jakob Jessen (36.), Jonathan Foss (52.), Aske Adelgaard (90.)

Kampens forløb:
Lørdag tog U19-drengene hul på den nye sæson, og det gjorde de på udebane mod Vejle Boldklub.

Det blev en typisk første kamp i sæsonen, hvor der var mange fejl, og det var hjemmeholdet, der var tættest på i en rodet første halvleg. Flere gange havde de optræk til muligheder, men det var uden at blive helt farlige; foruden en enkelt gang hvor de ramte stolpen.

Fra anden halvlegs start satte fynboerne sig på kampen, og det blev til overvægt i spil, og lige ved og næsten chancer. Men den sidste skarphed på den sidste tredjedel manglede desværre på dagen. Luca Kjerrumgaard og indskiftede Charly Nouck Horneman var tæt på i to omgange, men bolden ville desværre ikke ind.

Til sidst var Vejle lige ved at snuppe alle tre point med et langskud fra 25-30 meter, der ramte overliggeren. Men heldigvis sprang bolden den rigtige vej efter at have ramt overliggeren, og så sluttede kampen, som den startede; med 0-0 på måltavlen.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Vi er glade for at være kommet i gang med turneringen. Vi vidste, at det på forhånd ville blive en vanskelig kamp. Med det sagt er vi alligevel skuffede over kampen, da vi følte, vi kunne have leveret bedre. Men når vi ikke rammer dagen 100 %, så er det trods alt fint at få et point med hjem. Det viser trods alt noget kvalitet, at vi på en dårlig dag taget et point med hjem.

OB:
Magnus Nielsen – Mads Stistrup (Oliver Hansen, 80.), Daniel Obbekjær, Jonathan Foss, Mathias Brems (Charly Horneman, 64.) – Magnus Saaby (Jakob Okkels, 80.), Jakob Jessen – Noah Christensen (Aske Adelgaard 64.), Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche, 90.), Jakob Breum – Luca Kjerrumgaard
Bænken: Marcus Alstrup, Jakob Okkels, Oliver Hansen, Aske Adelgaard, Oliver Roche, Charly Horneman

Næste kamp:
Lørdag d. 28. august kl. 12.30, OB – Silkeborg IF, Ådalen