Høghens Mur

10.12.2021 12:40

Vi har alle brug for at mindes Lars Høgh, og derfor bliver søndagens kvartfinalekamp mod Randers FC også en kamp, hvor vi mindes en sand legende i OB; vores Mr. OB.

Vi var mange, der fældede en tåre, da vi onsdag aften fik overbragt den triste nyhed om, at Lars Høgh var sovet stille ind efter længere tids sygdom.

Lars nåede at spille 817 kampe på vores førstehold, og sammen med fanpanelet har vi fundet en respektfuld måde, hvor vi sammen kan mindes ham for det klubikon, han er.

Tænd et lys eller læg en blomst for Høgh
Både torsdag, fredag og lørdag har der været mulighed for at lægge en blomst eller tænde et lys foran Høghens Mur på Nature Energy Park, og det vil der også være mulighed for på søndag. Det vil derfor være tilladt at medbringe både gravlys og blomster til søndagens kamp. Derudover vil du søndag også kunne købe gravlys i vores fanshop, så du kan tænde et lys til ære for Lars Høgh.

“Time To Say Goodbye” i højttalerne
Cirka et kvarter inden kampstart vil stadionlyset skrues ned, og vi vil opfordre alle tilskuere til at tænde lommelygten på deres mobiltelefon og lyse mod midtercirklen på banen. Herefter vil stadionhøjttalerne spille ”Time To Say Goodbye” med Andrea Bocelli.

Netop sangen ”Time To Say Goodbye” blev også spillet på stadion, da Lars Høgh havde spillet sin sidste førsteholdskamp – og igen efter hans testimonialkamp, mens han gik en æresrunde på stadion.

Sørgebind og et minuts stilhed inden kampen
Efter holdene er kommet på banen, holder vi et minuts stilhed til ære for Lars Høgh, og når pokalkvartfinalen mod Randers FC spilles, vil det foregå med sørgebind på armen hos alle spillere og dommere.

Spillet stoppes efter 8 minutter og 17 sekunder
817 førsteholdskampe blev det til for Lars Høgh, og vores fans har i de seneste kampe hyldet Lars efter præcis 8 minutter og 17 sekunder. Det vil ske igen på søndag, hvor spillet stoppes, og vi opfordrer alle tilskuere til at rejse sig og synge med på sangen, der lyder ”Lars, Lars, Lars, Lars Høgh”, når stadionuret rundet 8.17.

Vi håber, at alle vil bakke op og tage del i de forskellige aktiviteter, så vi på søndag sammen kan mindes Lars Høgh på den måde, han fortjener.

Søndag åbner vi hovedindgangen kl. 17.30, inden OB – Randers FC sparkes i gang kl. 19.30.