P9206094

31.07.2021 16:04

Der bliver fodboldfest i Odense, når vi søndag spiller sæsonens første hjemmekamp. F. C. København er modstanderen, og nu er hele Richard Møller Nielsen Tribunen udsolgt.

Der er nu fuldstændig udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen til søndagens kamp mod F. C. København, som er vores første hjemmekamp i denne sæson. Dermed er der en stor fodboldfest i vente på Nature Energy Park, og vil du være en del af den, så er det stadig muligt at købe billetter.

Vil I sidde ved siden af hinanden - så køb billet hurtigst muligt!
Er I flere afsted sammen, så skal I være hurtige, hvis I vil have pladser ved siden af hinanden. De sidste afsnit er nemlig netop blevet åbnet. Det betyder, at der er ledige pladser på både Barfoed Group Tribunen samt 3F Tribunen, hvor du kan købe billetter, så du kan sidde ved siden af dine sædvanlige fodboldkammerater.

Forsalgsrabat indtil 24 timer før kampstart
Indtil lørdag aften klokken 17.59 er der forsalgsrabat på alle billetter til søndagens kamp mod FCK. Rabatten er på 40 kroner, og den er allerede skrevet ind i systemet. Det betyder at billetprisen stiger med 40 kroner, når klokken bliver 18.00 lørdag aften.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER

Brug din billet, eller giv os besked!
Der er solgt rigtig mange billetter til kampen, og for at vi kan få en så fed stemning som muligt til kampen, så er det vigtigt, at alle billetter bliver benyttet. Derfor er det vigtigt, at du bruger din billet, hvis du har en. Alternativt vil vi rigtig gerne have, at du sender os en mail til billetter@ob.dk, hvis du ligger inde med billetter, som du ikke får brugt.

Køb abonnement og få 3 kampe for 69,-
Med vores sæsonkort på abonnement får du i august måned fuld valuta for de 69,- som et abonnement koster for voksne. Du er nemlig sikret adgang til alle tre hjemmekampe i august måned, hvor vi foruden FCK også får besøg af Silkeborg IF og Brøndby IF.

KØB DIT ABONNEMENT HER

Bemærk venligst, at alle sæsonkortholdere skal indløse en billet til den enkelte kamp ved at bruge stregkoden fra sit sæsonkort som rabatkode i vores billetsystem. Ved oprettelse af et nyt sæsonkort vil stregkoden ikke virke som rabatkode fra købsøjeblikket. Den skal vi manuelt tilføje, og op til FCK-kampen sker dette flere gange dagligt.

Husk gyldigt coronapas
For at komme ind på Nature Energy Park skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas. Du kan læse alle retningslinjer her.