15.06.2021 13:55

Vi har lavet en treårig kontrakt med U17-spilleren, Albert Kotsis, der oprindeligt kommer fra Øens Hold-klubben, Højby S&G.

Albert Kotsis er defensiv spiller på vores U17-hold, og han vil også være en del af klubben i de kommende tre år, da vi netop har skrevet en kontrakt med ham, der løber til og med hans tid som U19-spiller.

- Albert er en spiller med stort OB-DNA. Han arbejder hårdt, han er stærk mentalt, fysisk og taktisk, og så kan han både spille central stopper, 6’er og back. Derfor er vi sindssygt glade for, at vi nu har skrevet kontrakt med ham, og han har sagt ja til at forsætte i OB i de kommende tre år, siger teknisk chef i OB, Tonny Hermansen og tilføjer:

- Han har ikke spillet så meget i foråret, da han har haft nogle skader, men nu ser vi frem til, at han efter sommerferien er klar til at vise de store kvaliteter han har – både på og uden for banen.

Albert Kotsis kom til OB i 2015, og for ham er det også en drøm, der nu er gået i opfyldelse.

- Jeg er meget glad. Jeg kan rigtig godt lide omgivelserne, og jeg tror på, at det er de bedste omgivelser til at udvikle mig. Jeg har spillet her i snart syv år, og klubben betyder næsten alt for mig, da jeg nærmest er mere her, end jeg er hjemme. Jeg elsker at bruge min tid herude, og efter faciliteterne er blevet opgraderet, kan vi også styrketræne herude, og der er rigtig mange, gode muligheder, siger Albert Kotsis.

Albert Kotsis starter på Tietgen til sommer, hvor han siden af fodbolden skal læse HHX.

Kontrakten mellem OB og Albert Kotsis løber frem til sommeren 2024.