DSC06463 copy

20.10.2021 16:36

Søndag møder vi Silkeborg IF på udebane, og her bliver vi bakket op af vores Event Crew og andre stærke, frivillige kræfter, der gør det muligt for os at skabe fede oplevelser på Nature Energy Park.

Når vi uge efter uge samler flere tusinde mennesker til fodboldfest på Nature Energy Park, så kan det kun lade sig gøre takket være vores frivillige hjælpere. Hver eneste gang møder et talstærkt antal frivillige mennesker op, og det er vi særdeles taknemmelige for.

Derfor venter der en fed oplevelse i det stribede fællesskab, når vi søndag har arrangeret en fælles bustur for vores frivillige. Turen går til JYSK Park, hvor vi skal se OB – Silkeborg IF, og det er selvfølgelig gratis for vores frivillige. På turen er der både gratis transport, billet til kampen samt mad og drikke i bussen.

Vi er allerede nu mange frivillige kræfter i OB, der sammen har et fantastisk fællesskab, men der er altid plads til endnu flere.

Så hvis du kunne tænke dig at være frivillig i OB, kan du læse mere om det her.

De Stribede arrangerer også en bustur til Silkeborg, og her er den første bus allerede udsolgt. Hvis du vil være med til at sikre, at en ny bus bestilles, skal du sende en mail til kontakt@destribede.dk.