OB_foto_3840x2160 kopier

09.08.2022 14:01

Følger du OB i tykt og tyndt, på både ude- og hjemmebane? Så er der gode nyheder i vente! Vi har nemlig indgået et samarbejde med app’en Futbology, hvor du kan vinde unikke præmier ved at støtte klubben.

Det fynske fodboldfælleskab vokser, og uanset om vi spiller på Nature Energy Park eller på hvilket som helst andet stadion, så er der altid striber på tribunerne. Det er noget, vi er utrolig stolte af, og derfor indgår vi nu et samarbejde med Futbology, hvor du kan vinde fede OB-præmier ved at støtte klubben på tribunen.

Futbology er en app til fodboldfans, hvor du kan holde styr på de fodboldkampe, du har set, og samtidig konkurrere med dine venner om at se flest kampe og besøge flest stadioner. Du kan se, hvilke kampe der spilles i nærheden, følge dine venners aktivitet og samle badges for specielle kampe og milepæle.

Ved samarbejdet oprettes der nu også helt specielle OB-badges i app’en afhængig af, hvor mange kampe, du har checket ind til. 10 kampe giver en bronze-badge, 20 kampe giver en sølv-badge, 30 kampe en guld-badge og samtlige turneringskampe giver en platin-badge.

Du kan tjekke ind til kampe på både ude- og hjemmebane, og du kan kun checke ind til kampene, hvis du er på stadion på kampdage.

Du deltager i konkurrencen ved at checke ind til OB’s kampe via Futbologys app, og hver gang du checker ind, modtager du et lod i konkurrencen om en unik OB-præmie eller oplevelse. Jo flere kampe du ser, jo større chance har du for at vinde.

Du kan downloade Futbology her:
App Store
Google Play

Vi trækker vinderen efter den sidste kamp i forårssæsonen. Vinderen får direkte besked.