MicrosoftTeams-image (20) kopier

07.07.2022 09:55

Vi er blevet enige med Charly Nouck Horneman om en fireårig kontraktforlængelse, hvilket samtidigt betyder, at den lynhurtige offensivspiller rykkes op i førsteholdstruppen.

Charly Nouck har fået godt med spilletid i løbet af sommerens sæsonforberedelserne, hvor han blandt andet scorede i træningskampen mod FC Midtjylland, og det belønnes nu, da vi er blevet enige om en fireårig kontraktforlængelse.

- Spillere med x-faktor er noget, som alle klubber ønsker og leder efter. Med Charly i OB får vi en spiller med en offensiv x-faktor, der vil give modstanderne i Superligaen store bekymringer. Når vi samtidigt henter ham i vores eget akademi, styrker det klubbens bånd mellem Akademiet og førsteholdet, siger Björn Wesström, der er Fodbolddirektør i OB.

- Charly sætter desuden en ny standard for de offensive evner, som spillerne, der vil følge Charly op i førsteholdstruppen, skal have. Jeg er stolt og glad over at have fundet en langsigtet kontraktløsning sammen med Charly, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham i jagten på både hans og klubbens drømme i fremtiden.

For Charly selv er det også en stor dag, nu hvor han har kunnet sætte sin signatur på en fireårig kontrakt med klubben, han altid har fulgt.

- Det er noget, jeg havde håbet på, siden jeg kom til OB, så det er helt fantastisk og kæmpestort, at jeg nu kan skrive under på en fuldtidskontrakt med OB. Jeg har altid boet på Fyn, og jeg har set rigtig mange kampe med klubben, og nu er det mig, der skal spille på stadion, så det er helt fantastisk, siger Charly Nouck Horneman.

Charly kom til OB fra Øens Hold-klubben Næsby Boldklub i 2021, og siden har han ikke set sig tilbage. Efter et halvt år i striber skrev han under på en toårig ungdomskontrakt, og den er nu blevet vekslet til en fireårig fuldtidskontrakt.

- Jeg havde aldrig regnet med, at det ville gå så hurtigt. Jeg havde håbet på det på et tidspunkt, men det er rigtig fedt, at det er gået så hurtigt. Jeg har haft nogle fantastiske kammerater på U19, som altid er meget søde og gode til at hjælpe hinanden, og selvom det har været hårdt i opstarten med superligatruppen, så har det også været helt fantastisk. Superligaspillerne har taget rigtig godt imod os alle sammen, og de hjælper os meget med ting, vi kan gøre bedre, og snakker meget til os, siger Charly Nouck Horneman.

- Jeg vil gerne give en stor tak til trænerne på både U17 og U19, samt Tonny Hermansen, Mads Holm og Kenneth Philipsen, og alle de andre på akademiet. Det betyder meget for mig, at der har været så mange personer rundt om, som har hjulpet mig med skole og alt muligt. Jeg skylder også min familie en stor tak, for uden dem havde alt det her ikke kunnet lade sig gøre, siger Charly.

Charly Nouck Horneman får nummer 21 i OB, hvor han har underskrevet en kontrakt, der løber frem til den 30. juni 2026.