Elvar Örn Petersen

31.03.2022 09:17

Den islandske ungdomslandsholdsangriber Elvar Örn Petersen, som til daglig spiller på vores U17-mandskab, har netop skrevet under på en kontrakt, så han er stribet frem til sommeren 2025.

Elvar Örn Petersen har været i OB, siden han var U11-spiller, men det seneste år er muligvis et stribet år, han vil huske bedre end andre; i sommer var han med til at blive U15-danmarksmester, i efteråret debuterede han på det islandske U16-landshold, og nu har han skrevet under på en kontrakt, der gør, at han er OB-spiller frem til sommeren 2025.

- Elvar er en dygtig spiller, og han passer ind som en af 9’er-typerne i vores talent-id. Han er samtidig en spiller, som har nogle rigtig stærke kompetencer, når han er fejlvendt, så han kan sætte sin holdkammerater op. Derudover har han en god fart, hvilket er lidt atypisk for en knægt, der er over 1.90 høj, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i OB.

- Han har altid scoret mål, uanset hvilken årgang han har spillet, og vi tror på, at han kan lægge på, så han kan fortsætte med at score masser af mål for os. Han har allerede som førsteårs U17-spiller vist sig konkurrencedygtig på vores stærke U17-mandskab, så det er rigtig positivt, siger Tonny Hermansen.

Mens glæden er stor hos Tonny Hermansen, så er den endnu større hos vores 15-årige angriber.

- Det betyder virkelig alt. Det har været en drøm for mig, siden jeg startede med at spille fodbold i OB som U11-spiller, så det er helt surrealistisk. Jeg har været på stadion for at se OB spille sammen med min far, siden jeg kom til Danmark som 5-årig, så det er helt vildt, at jeg nu har skrevet kontrakt med klubben, siger Elvar Örn Petersen.

- Jeg kender trænerne, og trænerne kender mig. Jeg får meget modstand fra trænerne, men også fra mine medspillere, som er gode til at presse mig, så jeg kan blive bedre. For når jeg bliver presset, så arbejder jeg endnu hårdere, og jeg presser mig selv endnu mere for at nå mine mål, siger vores islandske akademiangriber.

Elvar har været stribet, siden han som U11-spiller kom til fra Dalum IF, der er en af vores samarbejdsklubber i Øens Hold. Dermed har han både spillet i en af vores samarbejdsklubber, i amatørafdelingen og på Akademiet, hvilket glæder Tonny Hermansen.

- Det er altid lidt ekstra specielt, når vi kan skrive kontrakt med en spiller, der har en fortid i en samarbejdsklub, men som også er blevet udviklet her i vores moderklub. Det giver noget stolthed; både i Dalum, i amatørafdelingen og på Akademiet, når en spiller kan gå hele vejen og spille sig til en kontrakt. Så jeg er rigtig glad for, at Elvar i dag har skrevet kontrakt med os.

Næste gang Elvar og resten af U17-drengene skal i aktion er fredag den 1. april kl. 17.00, når det hjemme i Ådalen gælder en topkamp mod Brøndby IF.