DSCF9064 kopier 2

12.04.2023 12:59

Når vi på søndag får besøg af Silkeborg IF, sætter vi fokus på vores Øens Hold-samarbejde, hvor over 110 fynske klubber er med til at udvikle fremtidens talenter.

I mere end 20 år har de fynske fodboldklubber samarbejdet om at styrke talentarbejdet gennem Øens Hold, og derfor er der også et stort fynsk islæt på græstæpperne i 3F Superligaen og i resten af Europa, når spillere som Christian Eriksen, Mikkel Desler og Oliver Christensen flager med deres fynske DNA.

Også Hans Christian Bernat, Magnus Nielsen, Gustav Grubbe, Aske Adelgaard, Tobias Slotsager, Mads Frøkjær-Jensen, Jakob Breum og Charly Nouck, som i dag er en del af førsteholdet, har en fortid i en Øens Hold-klub, og det tegner rigtig godt for den fremtidige talentudvikling.  

På søndag når vi tørner sammen med Silkeborg IF på Nature Energy Park kl. 14.00, vil vi hylde samarbejdet, der i dag består af mere end 110 klubber, og derfor har vi inviteret dem ind til kampen, så de kan mærke det store fodboldfællesskab, vi har på Fyn.

Alle klubber har fået invitationen på mail, og her er der også information om, hvordan samarbejdsklubberne får billetter til kampen – det er nemlig Øens Hold-sponsorerne, Energi Fyn, Orifarm, Unisport, hummel og Faxe Kondi, der inviterer!

Vil du være med til at hylde det fynske talentarbejde, kan du købe din billet til kampen mod Silkeborg IF her!