_dsc6399-copy

18.02.2023 20:00

Vi er blevet enige med vores svenske cheftræner, Andreas Alm, om en forlængelse af hans nuværende aftale til sommeren 2025.

Når Andreas Alm sætter sit spil op i morgen til forårspremieren, så er det velvidende, at der nu er længere tid til at fordybe sig i det fynske fodboldspil. Klubben og Andreas er nemlig blevet enige om at forlænge hans aftale indtil den 30. juni 2025.

- Klubben ansatte Andreas Alm med det formål at konsolidere det, der virkede, og at ændre og udvikle det, der ikke var tilfredsstillende i forhold til klubbens strategi for spillestil og spillerudvikling, siger Björn Wesström og fortsætter:

- Vi ønsker at forlænge vores samarbejde med Andreas Alm for nu at bygge videre på det arbejde, der er påbegyndt, og jeg ser meget frem til et fortsat godt samarbejde til gavn for OB.

Andreas Alm har en cheftrænerfortid i BK Häcken, Vejle Boldklub og AIK Fotball, inden han blev stribet i løbet af sommeren 2021, og indtil videre er det blevet til 56 OB-kampe, og nu ser cheftræneren frem mod at nå endnu længere med striberne:

- Det er virkelig en dejlig følelse at forlænge med klubben, siger Andreas Alm, inden han fortsætter:

- Jeg vil være med til at skabe noget bæredygtigt ud over min tid  i klubben, og jeg ser forlængelsen af aftalen som et bevis på, at vi er klar til fortsat at arbejde hårdt sammen for at få succes.

Andreas Alm og hans team kan nu se frem mod en hård afslutning på grundspillet, der skydes i gang i morgen mod Randers FC kl. 14.00.