Hjemmeside

22.09.2023 13:28

Sebastian Mørk var en del af seneste sæsons U15-mesterskab, og nu er de flotte præstationer blevet honoreret med en treårig kontrakt.

Sidste sæson vandt vores U15-mandskab det danske mesterskab, og her var vores unge midtstopper Sebastian Mørk en central del holdet, da han bar anførerbindet. Den flotte udvikling Sebastian har gennemgået, siden han skiftede fra samarbejdsklubben Brændekilde-Bellinge Boldklub, er nu blevet kvitteret med en treårig kontrakt, og det var en stolt akademispiller, der skrev under på en treårig kontrakt:

- Jeg er selvfølgelig super glad og stolt. Det er stort at skrive under med OB, som er den største klub på Fyn. Det har været min store drøm, siden jeg var helt lille, så det er super fedt, siger Sebastian, der sætter stor pris på hans tid på Akademiet:
- Akademiet har betydet virkelig meget både på og udenfor banen, da akademiet har hjulpet mig til at udvikle mig som menneske og min fodboldmæssige udvikling.

Akademichef Tonny Hermansen er også rigtig glad for, at Sebastian kan trække striberne over hovedet de næste tre år:

- Sebastian er vi glade for at få skrevet kontrakt med. Han var anfører for sidste års danmarksmesterhold, og han har også lige haft debut på U16-landsholdet. Sebastian er en stærk spiller og god leder, og en spiller der gennem de seneste år har været dominerende i sin årgang. Udover at han er en dygtig fodboldspiller, så er han utrolig vellidt og utrolig nem at omgås. Han er en spiller, der hele tiden forsøger at udvikle sig til det næste step, så det er en spiller, der har den her OB-DNA, hvor man hver eneste dag forsøger at blive bedre. Det kan jeg rigtig godt lide, og vi er rigtig glad for at lave en treårig kontrakt med ham.

Stort tillykke med kontrakten, Sebastian!