PA138840

29.09.2023 11:40

Orifarm Øens Hold Cup løber snart af stablen igen, hvor unge piger og drenge samles til fodbold og socialt samvær på Fyn.

Siden 2003 har Orifarm Øens Hold Cup været samlingspunktet for fodboldglade piger og drenge til Danmarks største fodboldstævne, hvor kernen er glæden og fællesskabet, som fodbolden giver os.

Orifarm Øens Hold Cup er et træningsstævne for unge fodboldspillere, der spænder fra årgangene U8 til U17, og det afholdes hvert år i udvalgte klubber.

Kampprogrammet bliver sammensat, så holdene i samme klub placeres samme spillested, således man altid er samlet med alle holdkammeraterne på tværs af årgangene. Derudover prioriteres det, at man får modstandere fra andre dele af landet eller udlandet, og kampprogrammet tilrettelægges så jævnbyrdige kampe sikres.

Fokus er nemlig at sikre og skabe de bedste tænkelige rammer for en sjov og lærerig oplevelse, hvor udviklingen og sammenholdet er i fokus. Det betyder, at der ikke er noget maksimalt antal spillere pr. hold, der er fri udskiftning, og I kan løbende skifte spillere mellem jeres hold, hvis I er flere hold afsted samtidigt.    

Orifarm Øens Hold Cup afholdes for U8-U12 d. 13.-15. oktober og 24.-26. november for U13-U17.

Tilmeldingen for U8-12 er lukket, mens tilmeldingen er stadig åben for U13-U17, og du tilmelder dit hold her!