Bashkim Kadrii bærer anførerbindet til aftenens kamp

19.04.2024 10:31

I februar offentliggjorde vi en ny anførergruppe i OB med mulighed for at moderere hvem, der bærer anførerbindet fra kamp til kamp. Som et led i dette overtager Bashkim Kadrii anførerbindet på banen til aftenens kamp.

I OB har vi et fladt hierarki i spillertruppen, der er i tråd med tidens ledelsessyn. Anførergruppen i klubben består af Filip Helander, Bashkim Kadrii, Tom Trybull og Martin Hansen, der alle fungerer som Søren Kroghs talerør ind til førsteholdstruppen. Allerede ved offentliggørelsen af anførergruppen sagde Søren Krogh:

- Der er nogle gode anførertyper i den her gruppe, og der vil jeg have mandat til at modellere det, som jeg vil.

Det kan du læse mere om her.

Det kan frigive mere energi til spillertruppen

Med en anførergruppe er det ikke nødvendigvis den samme person, der bærer anførerbindet fra kamp til kamp, og derfor vil Bashkim Kadrii gå forrest på banen med anførerbindet om armen, når vi i aften gæster Randers FC.

- I arbejdet for at sikre, at vi også er i Superligaen til næste sæson, der føler jeg, at dette kan frigive mere energi i spillertruppen, og derfor bliver det Bashkim Kadrii, der vil bære anførerbindet til aftenens kamp mod Randers FC, siger Søren Krogh.

Randers FC – OB sparkes i gang i aften kl. 19.00 på Cepheus Park.