Flot afslutning af
U14-drengene i Frankrig

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 02.04.2018 15:25

Det blev 1-1 mod Galatasaray, og OB blev det bedste mandskab af dem der ikke nåede 1/8-finalen.

Tournoi Sans Frontiere
Mandag 2. april, 13:00
OB - Galatasaray 1-1 (1-1)
4. min. 1-0 Tobias Augustinus-Jensen
11. min. 1-1 Galatasaray

Sidste kamp for U14-drengene i Frankrig var mod den tyrkiske storklub, Galatasarays, U14-drenge. Kulissen var fed, og en flok tyrkiske fans skabte god stemning om kampen med masser af råb og sang. Efter få minutter gjorde Tobias Augustinus-Jensen det endnu sjovere for OB-drengene, da han bragte OB foran 1-0 efter et fælt drop af den tyrkiske målmand.

Herefter var der flere pæne chancer for at fordoble føringen, men den tyrkiske keeper rejste sig hurtigt ovenpå det store drop. Efter et kvarters spil – så kom den tyrkiske keeper igen under enormt pres. Marius Uhd blev revet ned i straffesparksfeltet, og dommeren dømte straffespark. Tobias Augustinus-Jensen fik chancen for at bringe OB på 2-0. Et fint sparket straffespark blev dog pillet af målmanden, og spændingen var intakt.

OB sad fuldstændig på spillet, og det var ikke mange gange, Galatasaray-spillerne havde kontrol over bolden. Når de fik fat i den, så pressede OB på med det samme – og bolden blev erobret hurtigt. Men første gang tyrkerne kom over banens midte, viste de, at de var særdeles kyniske. Efter et indlæg fra højre siden kom den ind i feltet – og på en flot afslutning bragede de bolden ind og bragte balance i regnskabet.

Herefter fulgte en fin periode fra Galatasaray, men de sidste fem minutter af første halvleg var uden chancer – og så endte det med 1-1 efter de første 16 minutter.

Fra anden halvlegs start satsede de orangeklædte spillere fra Galatasaray med en blanding af tre-fire angribere inde på banen. Det gjorde, at det blev en ordentlig omgang kaosfodbold i de sidste 16 minutter, hvor ingen af holdene formåede at få ro på spillet. Samtidig var det også svært for begge hold at komme frem til chancer – og selvom der var enkelte muligheder i begge ender, så kæmpede OB hårdt i anden halvleg, og det endte med 1-1.

Det betyder, at OB-drengene vinder den sidste pulje og bliver nummer 17 ved Tournoi Sans Frontiere og bliver det bedste hold af dem, der ikke kom med i 1/8-finalerne.

Læs om alle kampene fra U14-drengenes turnering her.