Jönsson: Vi er et bedre
hold end Lyngby

Anja Ankerstjerne

Benjamin Jakobsen — 06.04.2018 13:25

Lørdag gælder det Lyngby i Alka Superligaen, og Jönsson tror på tre stribede point.

Lørdag klokken 16:00 skal OB-truppen forsøge at følge op på mandagens sejr over SønderjyskE. Denne gang gælder det Lyngby Boldklub på udebane, et hold OB slog med 3-1 tilbage i februar måned. Faktisk har Lyngby ikke vundet en kamp i Alka Superligaen siden den 16. oktober. Siden dengang har de været tæt på en konkurs og som følge deraf mistet et par af deres profiler. Netop tingene udenfor banen vurderer OB’s Rasmus Jönsson har haft betydning for spillet på banen.

- Lyngby har været i problemer i en lang periode. Jeg tror måske, de har været påvirket af alle de ting, der er sket omkring klubben. Det er til gengæld ikke noget, vi skal tænke på. Vi skal have fokus på os selv, og hvis vi gør – dels som vi gjorde mod SønderjyskE, men i endnu højere grad som vi gjorde sidst mod Lyngby, så har vi helt sikkert også kvaliteten til at slå dem.

Netop seneste opgør endte med en sejr på 3-1 til OB den 28. februar – her havde gæsterne blot en enkelt afslutning i første halvleg, og det er da også en kamp, Rasmus Jönsson glædeligt husker tilbage på.

- Vi spillede virkelig god fodbold, og vi dominerede kampen, til trods for en svær bane, der var præget af vintervejret. Det er rigtig positivt for os, at vi har sådan en oplevelse fra det seneste indbyrdes opgør i vores baghoveder, når kampen starter, siger Rasmus Jönsson, inden han forklarer, hvorfor han tror, OB tager sejren.

- Jeg synes i bund og grund, vi er et bedre hold end Lyngby. Hvis vi spiller fokuseret og koncentreret, så er jeg sikker på, vi har gode muligheder for at vinde kampen i morgen mod Lyngby.

Kampen mellem OB og Lyngby spilles på Lyngby Stadion, og der er kampstart klokken 16:00