KAMPDAG – OB vs

Odense Boldklub — 13.04.2018 11:37

Så går det igen løs med Alka Superliga opgør på EWII Park, så tag en tur på stadion med vennerne.

Så går det igen løs med Alka Superliga opgør på EWII Park, så en tur på stadion med vennerne er da oplagt.

Vi er begyndt at lade op til OB - Randers FC opgøret på søndag den 15. april kl. 12.00, hvor du selvfølgelig skal med og heppe de vores fynske Striber til sejr!
Udover 3 point på kontoen, vil en sejr også betyde, at vi kan begynde at glæde os til kampe med mere spænding, hvor der bliver spillet om pladserne til Europa League Playoff.

NYT! Betal med MobilePay i boderne
Endelig er MobilePay blevet en realitet i de fleste af vores madboder. Det betyder, at du fremadrettet kan betale med mobilen, så du hurtigere og nemmere kan få fat i kolde Carlsberg og varme pølser mv. inden, under og efter kampen.

Fynsk musik på EWII Park
Fyn er fuld af talent. Det gælder ikke kun i sportens verden, f.eks. er den fynske musikscene også fyldt med spændende kunstnere, og dem vil vi gerne give plads i højttaleranlægget på Ewii Park til vores hjemmekampe.
Til de kommende hjemmekamp får du fem valgmuligheder, og du skal stemme på det nummer, du helst vil høre på stadion. De to, der får flest stemmer, vil blive spillet - enten under spillernes opvarmning, eller som et af de sidste nummer, inden vi skal til at have spillerne på banen. Læs mere om fynsk musik på EWII Park og afstemningen her: http://www.ob.dkhttps://cms.ob.dk/artikel/fynsk-musik-paa-ewii-park.aspx.

Til sidst – Citat Casper Nielsen
"Det er ofte svært at sige, hvorfor fodboldhold får flere point på hjemmebane end udebane. Jeg er dog ikke i tvivl. Det er fordi, man har sine egne fans i ryggen. Som OB-spiller er der noget helt specielt ved at spille på hjemmebane, og mange OB-tilskuere gør i hvert fald mig bedre. Så jeg håber, vi ses på søndag!"