Klasseforskel da OB
slog Auxerre 3-0

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 01.04.2018 18:40

Der var stor niveauforskel, da OB søndag eftermiddag vandt med 3-0 over Auxerre i Sens.

Tournoi Sans Frontiére
Søndag 1. april, 17:15
OB – Auxerre 3-0 (2-0)
6. min. 1-0 Tobias Augustinus-Jensen (straffe)
11. min. 2-0 Oliver Roche
31. min. 3-0 Tobias Augustinus-Jensen

Efter en dårlig første halvleg viste OB-spillerne i anden halvleg mod Dijon, at de sagtens kunne spille fodbold, selvom det foregik i Frankrig. Nu var det tid til at bevise det i en hel kamp, da Auxerre var modstanderen. Kampen blev spillet på kunstgræs, og det skulle vise sig, at det underlag var godt for drengene.

En sejr på mere end et mål ville sende OB-drengene op på en 1. plads i puljen, og allerede fra første fløjt blev Auxerre kørt rundt i manegen. Efter fem minutter rundede Max Ejdum en Auxerre-spiller i straffesparksfeltet, og Ejdum blev nedlagt. Dommeren pegede prompte på pletten – straffespark.

Det tog Tobias Augustinus-Jensen sig af, og han satte sikkert kuglen i kassen og bragte dermed OB foran 1-0, men striberne ville have mere. Og bare fem minutter senere fik de så mere. En fantastisk aflevering fra Kasper Nyegaard blev serveret for fødderne af Oliver Roche, og han hamrede kuglen op i nettaget uden chance for den franske keeper.

OB’erne manglede ikke muligheder eller spilovertag. De franske spilere havde ikke meget kontakt med den lille runde, og OB var dem klart overlegne i hele første halvleg.

Fra anden halvlegs start var det så Auxerre, der kom bedst ud, og fik lov at røre kuglen. Til gengæld skabte de ikke chancer mod en OB-defensiv, der havde stået stærkt i hele turneringen, og efter godt fem minutter, så stod der igen OB på det hele.

Kombinationerne fra OB-drengene splittede flere gange det franske mandskab til atomer, og efter 28 minutters spil blev det for meget for en af de franske spillere. Han savede Philip Birkholm over med en tackling i knæhøjde, og dommeren viste Auxerre-spilleren det røde kort.

Få minutter efter lukkede og slukkede OB så opgøret, da Tobias Augustinus-Jensen endnu engang kom på tavlen med sin scoring til 3-0 efter en stærk assist fra Gustav Vinter.

Sejren på 3-0 betyder, at OB vinder puljen – og dermed venter Galatasaray og sandsynligvis FC Tokyo i en ny pulje, som skal spilles i morgen.

Mandag 2. april kl. xx:xx mod xxx