Reaktioner efter Lyngby

OB / Morten Wamsler

Morten Wamsler — 07.04.2018 19:20

Spillet var godt, dominansen stor - men skuffelsen over at tabe point endnu større.

Mathias Greve:
- Jeg synes, vi spiller en rigtig fin første halvleg, og vi burde være kommet foran, inden de scorer. Det meste af anden halvleg er også rigtig fin, og jeg føler klart, at det er en kamp, vi skal vinde. Men det sidste kvarter lader vi dem presse os lidt mere, end vi burde. Vi fik det ene point, og vi skal give den fuld gas i de næste kampe, så vi sikrer hundrede procent mod nedrykning. Derfra kan vi se fremad mod, hvad vi ellers kan opnå i denne sæson, og sideløbende forstærke vindermentaliteten, så vi kommer væk fra at forære dumme og lette point væk.

Kenneth Emil Petersen:
- Vi har chancerne til at vinde kampen i dag, men vi indkasserer to dumme mål efter fejl fra vores side. Men selv hvis vi havde lukket tre eller fire mål ind, så havde vi chancer nok til at vinde alligevel. Vi gør så meget rigtigt i dag, og vi dominerer voldsomt. Det gør det kun endnu mere skuffende, at vi ikke vinder kampen, når vi gør så mange ting på den rigtige måde.

Kent Nielsen
- Vi er enormt skuffede over at vi kun får det ene point for vi dominerer stort og viser god udstråling og foght. Vi har mange store chancer, halve chancer og trekvarte chancer vi ikke får scoret på, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Det er vel den kamp, vi har domineret allermest, og alligevel ender det 2-2. Så selvom vi er glade for, at spillet var, som det var, så er det skuffende, at vi må nøjes med det ene point. Vi burde have taget det helt store skridt mod redning i dag, men vi måtte nøjes med et lille skridt derhenad.