Reaktioner efter 
OB - Lyngby 3-0

Kent Rasmussen/ob.dk

Daniel Poulsen — 22.04.2018 17:20

Få en reaktion fra de tre målscorere i dagens flotte sejr på 3-0 over Lyngby Boldklub.

Marco Lund:
Det er dejligt at score mål, men det er ligeså godt, at holdet får en sejr, og vi nu er ubesejrede i 5 kampe. Vi er skarpe i begge ender i dag, og det er en rar følelse, selvom spillet ikke altid var lige kønt i dag. 

I den sidste kamp skal vi holde fast i nogle af de ting, som vi har arbejdet med. Vi skal gå ind til alle kampe for at vinde dem, selvom tabellen siger, at der ikke rigtig er noget på spil. Der er alligevel en del på spil, fordi vi skal holde sig skarpe til de kampe, som kommer.

Anders K. Jacobsen:
Jeg er fint tilfreds med kampen i dag, men jeg er typen, der ærgrer mig over, at jeg ikke fik scoret nogle flere mål. Vi skal jo ud og jagte at bliver nummer 1 i puljen mod Sønderjyske næste gang, og så må vi se hvem, vi skal krydse med fra den anden pulje. 

Vi skal give alt ligegyldigt, hvem vi skal møde for at ende med at spille mod et hold fra Mesterskabsslutspillet. Det kunne være sindssyg fedt at gå hele vejen.

Nicklas Helenius:
Det er selvfølgelig dejligt som angriber at score, og det er jo det, som vi bliver målt på. Jeg føler mig i god form og spiller mit eget spil. Vi har en god følelse af, at vi kan skabe en masse chancer, og vi skal vinde større i dag. Jeg vil også gerne have scoret flere mål i dagens kamp.