Reserverne vandt igen

Morten Wamsler / OB

Morten Wamsler — 03.04.2018 13:37

OB's reserver vandt tirsdagens uofficielle kamp mod FCK, da det blev til en fynsk 1-0 sejr.

Uofficiel reserveholdskamp
Tirsdag 3. april 12:00 i København
F.C. København - OB 0-1 (0-1)
21. 0-1 Joan Simun Edmundsson (str.)

FCK: Djukic - Roerslev, Racic, Johansson, Høst, Skov, Gregus, Thomsen, Holse, Pavlovic, Wind.

Bænk: Monty, Samrawi, Vesterlund, Toutouh, Hjulmand, Andersen.

OB: Thomas Mikkelsen (46. Oliver Christensen)- Jacob Buus, Joao Pereira, Nana Welbeck (75. Kasper Skræp), Mikkel Desler - Julius Eskesen (60. Elias Lamnaouar), Mathias Thrane, Jens Jakob Thomasen (30. André Rømer), Mohammed Fellah (88. Mathias Bonde) - Rasmus Jönsson (80. Jonathan Harboe), Joan Simun Edmundsson.

Bænk: André Rømer, Jonathan Harboe, Elias Lamnaouar, Kasper Skræp, Mathias Bonde, Oliver Christensen.

OB og FCK mødtes tirsdag middag i en uofficiel reserveholdskamp i København. Begge hold stillede med flere profiler fra ligatrupperne, og trods et vanskeligt underlag blev det til en ganske fin dyst. OB gav comeback til Jens Jakob Thomasen, der som planlagt fik 30 minutters spilletid fra start. OB var stærkest i første halvleg, hvor det også blev til en føring, da Joan Simun Edmundsson efter 21 minutter omsatte et straffespark, der var begået mod Julius Eskesen. Inden da kunne Rasmus Jönsson have bragt OB i front, men alene med keeperen var det FCK-målmanden, der trak det længste strå. Efter en halv times tid var der atter fare på færde, da både Desler og Eskesen var nærgående i feltet, og Joan Simun Edmundsson noterede sig også for en afslutning lige forbi mål, inden der blev fløjtet til pause.

Der var god intensitet før pausen - og også i startfasen af anden halvleg. Herefter gik lidt af gassen af ballonen, og da der atter kom energi i løjerne, var det FCK, der kom til de fleste chancer. Robert Skov afsluttede forbi mål på et frispark, og Pavlovic havde sine muligheder. Også OB kom til chancer ved både Mohammed Fellah, Elias Lamnaouar og Julius Eskesen. Men der kom ikke flere scoringer, så det blev OB, der fortjent vandt kampen med 1-0.

Reserveholdets træner John Bredal sagde efter kampen:

- Vi spiller en super første halvleg. Thomas Mikkelsen var første gang nede og ligge tre sekunder før pausen. Vi holdt dem helt fra chancer, og det var taktisk disciplineret lige fra angriberne og ned til de to firebackkæder. Vi spiller os til store muligheder og gør det rigtig godt offensivt. Så vi burde have scoret flere før pausen. FCK kommer bedre ud efter pausen, men vi får samlet op på tingene og slutter også med at dominere. Pavlovic kunne have udlignet, men vi havde også vores chancer i anden halvleg og kunne også godt have scoret yderligere. Der var god tilfredshed blandt spillerne, for de vidste godt, at de var oppe imod en stærk modstander, men vores sejr var fortjent og vi viste os mindst ligeså stærke som FCK i dag.