U12 videre fra puljen
i tyrkiske Izmir Cup

Benjamin Jakobsen — 07.04.2018 11:42

U12 er i disse dage i Tyrkiet, og efter første dag er drengene gået videre til det sjove slutspil.

Efter første dag ved Izmir Cup i Tyrkiet er OB’s U12-mandskab videre fra puljen, og nu venter der endnu sjovere kampe mod endnu stærkere modstandere.

Fredagen startede tidligt for de unge OB-drenge, der allerede klokken 8:00 spillede første kamp, da de stod overfor Izmirspor. Efter en rodet indledning kom OB’erne på ret spor og dominerede opgøret, som sikkert blev vundet med 4-0.

Lidt senere på dagen var det Aspire Academy fra Qatar, som var modstanderen. OB’erne kom skidt fra start i kampen – og spillet flød på ingen måder, som det gjorde i første kamp i turneringen. Derfor var det Aspire, der var spildominerende. Alligevel var OB tættest på i kampen, da en afslutning bragede direkte op på overliggeren i kampen som endte 0-0.

Tre timer senere ventede der ny tyrkisk modstand, da Boluspor var modstanderen. OB kom fint fra start, og allerede i kampens første par minutter var Bertram Johansen lige ved at gøre det til 1-0, men han missede en stor chance for striberne – og efter 12 minutters spil var det så i stedet Boluspor, som bragte sig foran efter en opspilsfejl fra OB-målmanden. Målet vækkede OB-drengene, der herefter skruede op for både niveau og tempo – og på to kasser af Mikkel Såfeldt endte det med en sejr til striberne på 2-1.

I næste kamp var der hollandsk modstand, da den hollandske talentfabrik, PSV Eindhoven. Her var hollænderne for stærke – og de leverede en klog indsats, da de slog OB med 2-0.

Dagens femte kamp bød på den tredje tyrkiske modstander i form af Antinordu Kirmizi. OB fightede fra start til slut i denne kamp, og indstillingen var på et rigtigt niveau. Drengene var virkelig klar fra første fløjt. Det gav flere store chancer, og en af dem blev udnyttet af Mikkel Søfeldt, som scorede kampens eneste mål.

Fredagens sidste kamp bød på engelsk modstand, da Stevenage var modstanderen. En tvivlsom belysning gjorde, at det i periode var svært at se noget på banen, men i den mørke affære var det OB, der var bedst til at spille – og det endte med en sejr på 2-1 efter mål af Mikkel Merlin og Nicolai Andersen.

Striberne ender dermed blandt de tre bedste i puljen og kommer dermed med i det sjove slutspil i resten af weekenden.