U13 sejrede i Kolding

Benjamin Jakobsen — 02.04.2018 10:10

Der var ingen slinger i valsen, da U13 i snevejret vandt med 4-1 på udebane mod Kolding IF.

U13-Liga 1
Torsdag 29. marts kl. 10:30, Bramdrupdam
Kolding IF - OB 1-4 (1-3)
5. min. 0-1 Markus Jensen
15. min. 0-2 Elias Hansborg
19. min. 1-2 Ukendt
27. min. 1-3 Elias Hansborg
44. min. 1-4 Markus Jensen

OB’s trup til kampen:
Emil Rygaard, Lucas Dyrelund, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Theo Hansen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Lauritz Dauerhøj, Isak Voss Jørgensen og Lucas Hansen

Vejret var for begge hold en udfordring, da der lå et solidt lag sne på banen. Kampen var hele vejen igennem uskøn, men begge hold gav den fuld gas på de fysiske parametre. OB bragte sig hurtigt foran på et straffespark sat ind af Markus Jensen, og lidt efter fordoblede fynboerne føringen ved Elias Hansborg. Herefter tog Kolding kontrollen på kampen, hvor de bl.a. fik tilkæmpet sig to straffespark. Det første spark reddede Emil Rygaard på flot vis, men det andet blev til en reducering. Inden halvleg fik udeholdet bragt sig foran 1-3 efter flot kombinationsspil foran Koldingfeltet. Anden halvleg blev med OB i kontrol og de fik udbygget føringen efter massivt pres mod Kolding. Hjemmeholdet forsøgte i glimt at skabe chancer, der kunne føre til reducering, men de blev afvist af et godt kæmpende OB mandskab, som sikkert sejrede med 4-1.