Efter en skidt første halvleg kom OB godt tilbage mod Dijon, da det endte 1-1.

Tournoi Sans Frontiere
Søndag 1. april, 14:00
OB – Dijon 1-1 (0-1)
8. min. 0-1 Dijon
34. min. 1-1 Tobias Augustinus-Jensen (Gustav Vinter)

Efter lørdagens gruppespil stod den søndag på placeringskampe for OB U14. Her er ni klubber delt ind i tre grupper med tre hold i hver. Striberne er kommet i pulje med Auxerre og Dijon, så der ventede masser af fransk modstand til OB-drengene.

Inden OB’s første kamp havde Dijon og Auxerre mødt hinanden, og der vandt Dijon med 1-0 i en tæt kamp. Og netop Dijon var modstanderen, da OB klokken 14:00 spillede dagens første kamp.

I starten af kampen var det tydeligt at se, striberne var skuffede efter gårsdagens kampe, og drengene havde ikke fået hagen op. Så det var en flok modløse OB-spillere, der rendte rundt og leverede en rigtig dårlig indsats i første halvleg.

Det blev allerede straffet efter otte minutters spil. Et indlæg på et frispark fra venstresiden fløj ind i feltet, og her var OB-forsvaret alt for passive, så en Dijon-spiller kunne løbe lige ind i bolden og sparke den ind fra tæt hold.

En lille moralsk opsang i pausen gjorde, at det var et helt andet OB-hold, der kom ud til anden halvlegs start. Spillet flød bedre, der blev gået til den fra starten af de sidste tyve minutter. Det gjorde, at det var OB, der var spildominerende, og med ti minutter tilbage af kampen kom Oliver Roche igennem til en friløber, men han fik ikke afsluttet godt nok på den – og så løb chancen ud i sandet.

Med fem minutter tilbage af kampen fik OB så den forløsende og ikke mindst fortjente scoring. Efter et flot OB-angreb spillede Gustav Vinter bolden på tværs til Tobias Augustinus-Jensen, som sikkert sparkede bolden i kassen og bragte balance i regnskabet.

Flere chancer og flere mål fik vi ikke i kampen, og så endte det ganske fortjent med et enkelt point til både OB og Dijon. Næste kamp spilles klokken 17, når OB står overfor Auxerre, og med en sejr er der fortsat gode chancer for at blive nummer 1 i puljen.

OB – Auxerre, 17:00, Sens