U15 vandt uden problemer
mod Kolding

Benjamin Jakobsen — 23.04.2018 13:13

OB var klart bedst fra start til slut, da U15-drengene vandt med 5-0 på udebane mod Kolding IF.

U15 Turneringskamp,
Lørdag 21. april kl. 12:45, Autocentralen Park, Kolding.
Kolding IF – OB 0-5 (0-1)
5. min. 1-0 Luca Kjerrumgaard
37. min. 2-0 Selvmål
55. min. 3-0 Luca Kjerrumgaard
60. min. 4-0 Gustav Grubbe
65. min. 5-0 Emmanuel Yeboah

OB-truppen til kampen:
Tobias Jacobsen, Jakob Gaarde, Gustav Grubbe, Johan Verner, Mathias Lorentzen, Andreas Hother, Luca Kjerrumgaard, Jakob Okkels, Aske Adelgaard, Emmanuel Yeboah, Magnus Saaby, Oliver Hansen, Gustav Vinter, Frederik Lebæk

Efter sidste uges nederlag i Esbjerg var det et revanche-tørstigt OB-hold, der løb på banen fra første fløjt. Allerede tidligt i kampen lagde striberne et hårdt tryk på hjemmeholdet med masser af løb og spil i banens længderetning. Der gik ikke længe før, dette pres udmøntede sig i et føringsmål ved Luca Kjerrumgaard fem minutter inde i kampen. Det blev til mange flere gode chancer i første halvleg, og Tobias Jacobsen blev aldrig for alvor testet i OB-målet.

Anden halvleg var lidt mere stolpe ind, da striberne udbyggede til en storsejr i den sidste fase af kampen, hvor koldingenserne så ud til så småt at løbe tør for kræfter.