U17: Vi skal ramme dagen

Benjamin Jakobsen — 06.04.2018 14:18

U17 møder lørdag eftermiddag FCM i Ådalen, og skal OB vinde, så skal topniveauet rammes.

Tre kampe i foråret har budt på tre sejre for U17-drengene. Seneste kamp var den 10. marts, da Lyngby blev slået med 3-2 på udebane efter et fremragende stribet comeback. Lørdag er der igen point på spil, når OB hjemme i Ådalen tager imod FC Midtjylland – og det glæder OB’s U17-cheftræner Ivan Poulsen sig til.

- Efter en lang kamppause skal vi endelig til at spille om point igen, og det glæder vi os naturligvis rigtig meget til. Vi har haft mange gode træningspas i kamppausen, og kvaliteten har været høj. Det skal omsættes i ligakampen lørdag, så det ser vi frem til, siger Ivan Poulsen, inden han sætter et par ord på, hvorfor OB U17 har taget tre sejre i forårets tre kampe, ligesom efterårets sidste kamp faktisk også blev vundet.

- Vi er godt i gang med foråret, hvor vi har tre sejre i træk. Efteråret sluttede vi også godt af med en sejr i Aalborg. Det skyldes selvfølgelig, at vi i løbet af efteråret og særligt henover vinteren bliver spillet mere og mere sammen. Relationerne bliver bedre, og spillestilen tydeligere drengene imellem, det har været tydeligt på resultaterne.

De fire seneste kampe har som bekendt bud på sejre. Først 1-0 i Aalborg tilbage i december. Foråret har så budt på 3-1 over HB Køge, 2-1 over Esbjerg og 3-2 over Lyngby. Af de fire mandskaber er det kun AaB, der er placeret over OB, og det er da også en ting, Ivan Poulsen er klar over.

- Vores seneste sejre har været mod hold under os. FC Midtjylland er bedre placeret end os, og de har pr. tradition nogle store profiler på deres ungdomshold. I år er det særligt i offensiven, de har nogle dygtige profiler. Dem skal vi have lukket ned for, hvis vi skal have point mod dem i Ådalen lørdag.

- Vi skal gå på banen med indstillingen og troen på, at vi kan vinde kampen. Det kommer uden tvivl til at kræve sindssygt hårdt arbejde, og at vi spillemæssigt rammer dagen. FCM er gode, men vi ved også, at vi kan vinde, hvis vi rammer vores eget optimale niveau.