PSG7

05.08.2018 11:21

En flot indsats fra OB U19 resulterede i en 3-0 sejr over PSG i kvartfinalen. Nu venter Leicester i semifinalen.

Efter to nederlag på førstedagen, stod det klart, at OB U19 ved Copa Del Agatha i Holland skulle møder den franske storklub, PSG i kvartfinalen af turneringen. De var blevet nummer to i deres pulje, og vi var endt som nummer tre i vores.

Derfor var det nok et fransk mandskab, der på papiret var favoritter, men det var Mikkel Michelsen ligeglad med – for bare ganske få minutter inde i kampen gjorde han det til 1-0 efter forarbejde fra højresiden ved Anton Bisgaard og Jonas Skytte.

Cirka ti minutter inde i kampen blev ondt så værre for franskmændene. På en fremragende kontra iscenesat af Mikkel Michelsen sparkede Max Fenger bolden i kassen til 2-0.

Det var et OB-mandskab, der var ovenpå, og de gulklædte OB-spillere havde i den grad styr på PSG, og det frustrerede dem tydeligvis. Således blev deres cheftræner, Thiago Motta, sendt væk kort får pausen.

Syv minutter før tid fik PSG’s Tanguy Coulibaly så sit andet gule kort i kampen, og OB var i overtal i de sidste få minutter af kampen. Det lignede i den grad en semifinaleplads til Kim Engstrøms tropper, og to minutter efter blev den sejr konsolideret, da Rasmus Nissen sendte OB på 3-0.

PSG kunne ikke svare igen, og dermed er OB klar til semifinalen ved Copa Del Agatha, hvor Leicester venter klokken 13:00.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi spiller vores klart bedste kamp i turneringen, men også i hele opstarten. Vi var supergode i vores pres, ligesom vi viste aggressivitet, og det udtryk vi gerne vil have. Det var en rigtig god præstation mod et stærkt spillende, der forsøger at spille Barcelona-fodbold med masser af afleveringer. De fik ikke muligheden for at sætte spillet, fordi vi var så aggressive og skraldede lidt til dem i tacklingerne.

Det frustrerede dem tydeligvis, de fik træneren bortvist kort inden pausen, og fem minutter før tid fik de et rødt kort. Dejligt at se vi fik rejst os efter de mindre gode præstationer i går, så vi fik kickstartet turneringen i dag.

Nu venter Leicester i semifinalen, og de var det bedst spillende hold i går. Det er et typisk fysisk stærkt engelsk hold, der spiller lidt á la deres PL-hold med power, fysik og så vil de gerne have en masse indlæg ind i boksen.

Nu har vi muligheden for at komme i finalen, som vi håbede på, inden vi tog herned, men som så lidt sort ud. Vi er dog helt klart optimistiske nu efter denne kvartfinale, hvor vi var klart bedre end PSG.

Næste kamp:
5. august, 12:00 OB – Leicester, Semifinale Copa Del Agatha, Holland