HSV for stærke
for OB U17

Benjamin Jakobsen — 06.02.2018 16:01

HSV var søndag i Ådalen. Tyskerne var stærkere end striberne, og de vandt med 4-2 over OB U17.

U17-træningskamp
Søndag 4. februar, Ådalen
OB – HSV 2-4 (1-3)
15. min. 1-0 Rasmus Nissen
17. min. 1-1 HSV
22. min. 1-2 HSV
36. min. 1-3 HSV
70. min. 2-3 Jonathan Petersen
76. min. 2-4

Peter Bergmann – Jonas Skytte, Daniel Obbekjær, Christian Vestergaard, Mathias Brems – Anton Roll (55. min. Frederik Lund), Valdemar Ibsen, Tarik Ibrahimagic (25. min. Simon Skøtt (70. min. Anton Roll)), Lasse Skøtt – Rasmus Nissen (60. min. Jonathan Petersen), Mikkel Michelsen (60. min. Jonathan Khemdee)

Søndag var HSV i Odense for at spille træningskamp mod OB’s U17-mandskab. OB kom godt fra start, da OB straffede en opspilsfejl fra HSV. Bolden blev opsnappet, og Rasmus Nissen loppede frækt bolden over deres keeper, som blev fanget langt ude af sit mål.

Herefter svarede hurtigt tilbage - bare syv minutter senere var stillingen 1-2, og kort inden pausen blev det også 3-1 til HSV.

Det var de unge drenge fra den tyske storklub, der var bedst spillende, og selvom OB med ti minutter tilbage af opgøret fik reduceret, så var OB aldrig tæt på at udligne. I stedet lukkede og slukkede HSV opgøret med en scoring til 4-2 få minutter inden slutfløjtet.