JJ: Vi tager til Farum
for at vinde kampen

Anja Ankerstjerne

Benjamin Jakobsen — 15.02.2018 12:51

Fredag spiller OB mod FCN i Alka Superligaen, og Jens Jakob Thomasen tager til Farum efter tre point

Fredag klokken 19:00 spiller OB forårets anden kamp, når det gælder FC Nordsjælland på udebane. Farum-drengene har hamret det ene mål i kassen efter det andet i denne sæson, og de er gode med kuglen. Det er i hvert fald nogle af de ting, Jens Jakob Thomasen har set fra FC Nordsjælland i denne sæson.

- Ligesom FC Helsingør gerne ville spille med bolden, så vil FC Nordsjælland også gerne spille med bolden, og de er rigtig dygtige til det. Så rent spillestilsmæssigt er der nogle ligheder, men i denne har FC Nordsjælland været utroligt dygtige til det, ligesom de har været skarpe på omstillingerne og foran mål, fortæller Jens Jakob Thomasen.

Selvom FC Nordsjælland er godt kørende, så har OB på det seneste haft et godt tag på FC Nordsjælland – og faktisk i særdeleshed når kampene er blevet spillet på kunstgræsset i Farum. Således har OB vundet de fire seneste kampe på udebane mod FC Nordsjælland, og opskriften til tre point er da også klar, hvis man spørger Jens Jakob Thomasen.

- FC Nordsjælland kan godt lide at presse deres modstander højt og så forsøge at køre omstillingen, hvis de formår at erobre bolden. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi formår at spille bolden ud af deres første pres. Derudover skal vi selv være hurtigt over dem med det samme ved eventuelle boldtab. Når vi erobrer bolden fra dem, skal vi selv komme hurtigt afsted og straffe dem på omstillinger. Jeg tror i hvert fald, at nøglen til tre point i morgen er en sikker boldomgang, siger Jens Jakob Thomasen, inden han fortæller om OB’s chancer for tre point.

- Jeg tror på, vi har gode chancer i morgen. FC Nordsjælland har en rigtig stærk hjemmebane, men det skal vi ikke lade os skræmme af. Vi tager derover for at vinde kampen, det er helt sikkert.

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland spilles fredag aften klokken 19:00 på Right To Dream Park, og har du endnu ikke købt billet til opgøret, så kan du købe den her via FC Nordsjællands billetsalg.