Lund: Jeg håber, jeg
får min debut søndag

Morten Wamsler / OB

Benjamin Jakobsen — 23.02.2018 19:00

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.

Tre af de fire spillere der kom til OB i januars transfervindue har fået deres debut i den stribede trøje. Kun en enkelt mangler, og det er Marco Lund, der kom til fra Esbjerg fB. En advarsel til OB-anfører Kenneth Emil Petersen i den foregående kamp kunne dog være en åbning for de første minutter i OB-trøjen for Marco Lund, men selv er han ikke sikker på noget endnu.

- Om jeg skal spille på søndag mod FCK er jo Kents valg, og jeg ved det ikke. Jeg håber rigtig meget på, at jeg kan gøre mig gældende til en startplads, men det er Kent der vælger de spillere, han vurderer der er bedst til at løse den opgave vi står overfor, så jeg ved ikke, om jeg får debut søndag, men jeg håber det virkelig, og jeg tror også på det, fortæller Marco Lund, inden han uddyber sine egne forcer som forsvarsspiller.

- Jeg ved ikke, om jeg kan så mange ting, som de andre ikke kan. Men som spiller går jeg rigtig meget op i, at en forsvarsspiller først og fremmest skal kunne forsvare, og det er hans vigtigste opgave. Derudover har jeg en god fysik, og min fod er også ganske udmærket. Så jeg er en okay alsidig forsvarsspiller, der virkelig sætter en ære i at forsvare.

Marco Lund har været OB-spiller i lidt over en måned, og det har indtil videre været en rigtig god tid, fortæller han selv.

- Det har været godt at komme i gang i OB. Det er en dejlig by og en rigtig dejlig klub, hvor der er nogle sindssygt gode mennesker. Truppen er meget harmonisk, så jeg er faldet godt til, og jeg har også fået mig en kanon lejlighed her i byen, så det har været rigtig godt at blive OB’er, siger OB’s nummer 24 om den første tid i de ægte striber.

Men søndag gælder det altså FCK, og selvom det naturligvis bliver en svær kamp, så er det også en modstander, hvor man som regel ved, hvad de kommer med, mener Marco Lund.

- FCK har altid dygtige spillere, og det skal man naturligvis være opmærksom på. Derudover har de for tiden mange individualister i deres trup, og de har nogle angribere, hvis spidskompetence er fysikken, så det skal vi være forberedte på. Vi er også klar over, at det i perioder kan blive nødvendigt for os at stå og forsvare, men vi skal også gå ud på banen og komme med vores eget udtryk og så give den en skalle.

Kampen mellem OB og FC København spilles søndg den 25. februar, og der er kampstart klokken 18:00 i Telia Parken.