Reaktioner efter
OB - FC Helsingør

Kent Rasmussen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 11.02.2018 17:57

Læs reaktionerne fra Kløve, Tverskov og Jacobsen efter sejren på 6-1 over FC Helsingør.

Troels Kløve:
Det var en rigtig fin debut for mit vedkommende. Sejren er det vigtigste og altoverskyggende, men at vi leverer en indsats der gør, at vi kan vinde så overbevisende, det var fedt at være en del af.

Jeg synes, det er os, der gjorde det svært for dem. Vi spiller mere direkte i dag, end vi måske har været vant til, og vi fik en masse afslutninger på, der også gav os seks scoringer.

Det er dejligt som offensivspiller at være en direkte del af målene, men skulle det have været til et 12-tal i dag, så skulle jeg måske have puttet en enkelt ind. Jeg tager de to assist med, og så bygger vi videre på det i næste uge.

Jeppe Tverskov:
Vi griber kampen rigtig an. Inden kampen kunne vi godt se, at banen ville være både glat og tung, så vi skulle afvikle angrebene hurtigt og ikke have for mange bolde på tværs. Det fungerede godt i første halvleg, hvor vi var effektive og spillede bolden hurtigt fremad.

Vi havde fokus på at spille hurtigt, og det har vi også haft i opstarten. Derfor er det dejligt, at det lykkes, og når vi går til pause 3-0, så kan vi stoppe lidt op og tage tempoet ud af kampen. Vi fortsætter alligevel med at skabe chancer, og vi laver yderligere tre mål i anden halvleg. Eneste skønhedsfejl er det mål, de scorer, og det er pisseirriterende for os forsvarsspillere, men der er nok at glæde sig over, så vi kommer os nok over det.

Det er selvfølgelig dejligt, at jeg selv kom på tavlen, og det var et af de sjældne mål i OB-trøjen, men det vigtigste var, at angriberne fik scoret, og det gjorde de i den grad i dag. De spiller alle tre en vildt flot kamp.

Anders K. Jacobsen:
Vi har haft fokus på at spille hurtigere fremad, og det giver os måske et mål eller to i dag, men det er for tidligt at sætte streg under det efter en enkelt kamp.

Det betyder meget, at vi kommer godt fra land i første halvleg, og at vi reelt set har lukket kampen efter første halvleg. Vi føler, vi har tingene under kontrol, og det var både vigtigt for os og frustrerende for dem. Derefter var vi vel også forholdsvis effektive og kontrollerende, så en rigtig god start for os.

Vi var bange for, at forholdene ville være ringere, end de var. Det gik fint, og banen holdt stand gennem hele kampen. Vi skulle vise en masse energi og komme frem med brystet for at tage de tre point i dagens kamp, som vi også gjorde.

Det var selvfølgelig sjovt at være angriber i dag. Jeg laver tre mål, og jeg er supertilfreds med at komme i gang på den måde. Journalister måler os, fansene måler os, og vi har også selv store ambitioner. Derfor betyder det en masse, at vi angribere laver mål. Det er det, vi er ansat til, men det er også det, som vi både lever og ånder for, som angribere, så det er rigtig dejligt at lave dem.