Stjerner i striber
sparket godt i gang

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 23.02.2018 18:13

Fredag begyndte en ny, udsolgt, sæson af Stjerner i striber på kunstgræsbanen i Ådalen.

Fredag den 23. februar startede endnu en omgang Stjerner i striber op i Ådalen. Stjerner i striber er teknisk ekstratræning for unge fodboldspillere, og der har været stor rift om at komme med i denne omgang.

Det er fjerde gang, der bliver arrangeret Stjerner i striber, men det har på ingen måder gjort det mindre populært hos de unge fynske fodboldspillere. Således havde 98 spillere fredag den første af i alt 14 fredagstræninger i Ådalen. Derudover står flere spillere på venteliste, fordi der desværre ikke var plads til at have flere spillere med i denne omgang, hvis træningsniveauet fortsat skal være højt, fortæller talentchef Tonny Hermansen.

- Vi er enormt glade for den store interesse der er i Stjerner i striber, og vi glæder os rigtig meget til at begynde en ny sæson. Samtidig er vi også lidt ærgerlige over, at vi ikke har plads til alle de børn, som godt kunne tænke sig at være med. Hvis vi sagde ja til alle der har haft interesse i denne omgang, ville det få betydning for kvaliteten af træningen. Hvis grupperne bliver for store, så vores trænere ikke kan specialisere sig så meget i den enkelte spiller, som han kan nu, så bliver træningen for den enkelt spiller naturligvis ikke ligeså god som nu. Derfor er det vigtigt for os, at vi kun siger ja til det antal, som vi har plads og mandskab til. Til gengæld er vi stolte over det, og det er da i den grad også en god indikation på, at det nok ikke er sidste gang, vi afholder Stjerner i striber, fortæller Tonny Hermansen.