OB's U17-drenge vandt lørdag med 3-0 over Brøndby IF i en træningskamp.

U17-Træningskamp
Lørdag 10. februar, Ådalen
OB – Brøndby IF 3-0 (1-0)
32. min. 1-0 Frederik Lund
53. min. 2-0 Christian Vestergaard
62. min. 3-0 Mikkel Michelsen

OB’s holdopstilling
Peter Bergmann – Jonas Skytte, Daniel Obbekjær, Christian Vestergaard, Frederik Lund – Simon Skøtt (53. min. Jonathan Petersen), Magnus Saaby (40. min. Lasse Skøtt), Tarik Ibrahimagic, Andreas Eriksen – Rasmus Nissen (28. min. Emil Suarez), Mikkel Michelsen (70. min. Jonathan Khemdee)

Kampens forløb
Lørdag stod den på træningskamp for OB’s U17-drenge, der skulle møde Brøndby IF, som havde fundet vej til Ådalen. Brøndby kom rigtig godt fra start, og i de ti første minutter var det klart gæsterne, der var bedst spillende.

Herefter tog OB teten i opgøret, og det var striberne, der dominerede på bolden og skabte flest chancer i opgøret. OB gik til pause med en føring på 1-0 efter en scoring fra Frederik Lund, og i anden halvleg scorede Christian Vestergaard på et hjørnespark, inden Mikkel Michelsen lukkede og slukkede opgøret med sin scoring til 3-0 efter 62 minutters spil.