U19-drengene slog
Næsbys 2. division

Benjamin Jakobsen — 14.02.2018 15:49

U19-drengene havde tirsdag besøg af Næsbys 2. divisionshold, som blev slået med 3-1.

U19 Træningskamp
Tirsdag 13. februar, 18:00, Ådalen
OB U19 – Næsby 2. div 3-1 (0-0)
63. min. 1-0 Kristian Brøndum
69. min. 2-0 Mathias Jørgensen
81. min. 3-0 Mathias Jørgensen
90. min. 3-1 Næsby BK

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Nicolai Skøtt (73. min. Mathias Bonde), Anders Jørgensen, Kasper Skræp (45. min. Daniel Obbekjær), Jonathan Kjær – Kristian Brøndum (69. min. Lucas Møller Jensen), Anders Klynge (69. min. Laurits Lillemose), Jonathan Harboe (73. min. Tarik Ibrahimagic), Peter Clement – Mathias Jørgensen, Elias Lamnaouar

Kampens forløb:
Tirsdag spillede OB’s U19-hold træningskamp i Ådalen mod Næsbys 2. divisionsmandskab. Her var det OB, der fra start af var det farligste hold, og det var særligt på omstillinger, OB-holdet truede Næsby-holdet.

Striberne var gode til at spille bolden forbi det første pres for derefter at få spillet bolden rundt om backen fra Næsby. Omstillingerne gjorde ondt på Næsby, og derfor var det ganske fortjent, at det hele endte med en sejr til OB på 3-1, selvom det tog striberne en time at få åbnet op for Næsby.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Efter et par middelmådige præstationer i vores seneste kampe, så leverede vi en super indsats mod 2. divisionsholdet fra Næsby. Vores omstillinger var effektive, og det var tydeligt, at de gjorde ondt på Næsby. Derudover var vores defensiv i dag langt bedre, end den har været i de seneste kampe.

Vores boldomgang var jeg også ganske tilfreds med, så der var mange positive momenter i kampen, hvor vi også formåede at finde en god balance mellem at beholde bolden og spille direkte, så det var en god oplevelse.

Næste kamp:
Lørdag 24. februar 11:00 OB – TPI (Danmarksserie), Ådalen