Årets spiller: Jeg vil hele
tiden forbedre mig

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Mads Egmose — 17.01.2018 16:56

Grytebust fortæller om sin kåring som "Årets Spiller" i Odense Boldklub.

Fredagens årlige traditionsfest i Odense Boldklub bød på kåringer af henholdsvis Årets spiller og Årets fund. Årets spiller i Odense Boldklub blev for andet år i træk Sten Grytebust, der har haft et stærkt efterår med otte cleansheets i nitten Alka Superliga-kampe. Ifølge Grytebust selv er kåringen som Årets spiller i Odense Boldklub en kåring, der gør den sikre norske sidsteskanse rigtig glad.

- Jeg er glad for kåringen. Jeg er altid glad for den anerkendelse, jeg kan få. Nu er det andet år i træk, at jeg vinder den pris, og bare det at blive nomineret gør mig rigtig glad. Al den anerkendelse, man kan få, er man jo rigtig glad for. Det er sjovere at få anerkendelse end ikke at få det.

Grytebust gør det klart, at det er noget specielt, når man modtager hæder og en kåring fra sin egen klub. Foruden at gøre Grytebust stolt, er der, ifølge nordmanden selv, tale om en pris, der også motiverer ham til at ville vinde og opnå endnu mere.

- Man bliver stolt af det, og det er noget specielt, når man får en sådan kåring af sin egen klub. Det er jo ikke bare dem, der er i klubben, men også dem, der er omkring, som sætter pris på dig, og det er jeg selvfølgelig glad for. For mig at se giver det at vinde en sådan pris motivation til at fortsætte og hele tiden bygge på.

Spurgt ind til de otte cleansheets, som Grytebust kan prale af gennem denne sæsons første nitten Superliga-kampe, udtrykker Grytebust sin glæde. Samtidig slår nordmanden det dog fast, at han også vil opnå endnu flere.

- Jeg er glad for, at vi har holdt målet rent otte gange, men jeg vil også gerne opnå endnu flere cleansheets. Otte cleansheets er mange, og det er et fint tal, men jeg vil jagte flere. Det er min styrke, at jeg altid har motivation til at ville forbedre mig. Jeg går hele tiden efter at blive bedre. Jeg ved godt, at det ikke kun er min fortjeneste, at vi har spillet til nul otte gange. Jeg ved, det er hele holdets. Det er en holdindsats, og vi har været gode alle sammen.  

Ligesom resten af mandskabet spiller Grytebust fredag klokken 13:00 træningskamp ude mod Nykøbing Falster.