rigtig god anden halvleg

Mads Egmose — 20.01.2018 14:58

BK Häcken slog Kiel ved Suvit-Cup 2018 efter en rigtig god svensk anden halvleg

BK Häcken – Holstein Kiel (3-1) (0-1)

21 min. 0 – 1. Flemming Westensee
36. min. 1 – 1. Zinedin Kassal
39. min. 2 – 1. Alexander Nillson
55. min. 3 - 1. Alexander Nilson

Resume:
Det var Holstein Kiel, som startede kampen bedst. Allerede efter 21 minutters spil kunne tyskerne bringe sig foran med 1-0. BK Häcken-spillerne virkede ved kampens begyndelse trætte efter gårsdagens hårde kamp mod AAB, og de lavede mange tekniske fejl. Dette drog tyskerne nytte gennem første halvleg, hvor de kom frem til flere fine tilbud.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig. Hvor det i første halvleg var tyskerne, som havde styret løjerne, sad BK Häcken nu på spillet. BK Häcken valgte til anden halvleg at spille med endnu bredere kanter, og dette skulle vise sig at blive en stor fordel. Nu havde de pludselig masser plads at spille på, og dette kastede to hurtige mål af sig i starten af anden halvleg. Frem til slutfløjt havde Holstein Kiel svært ved at komme tilbage efter anden halvlegs tidlige dukkert, og fem minutter før tid slog BK Häcken sejren fast med en 3-1-mål. Kendetegnende for kampen var, at holdene overordnet set 'havde' en halvleg hver.