Nederlag i næstsidste test

Morten Wamsler, OB

Morten Wamsler — 31.01.2018 16:07

OB tabte 3-1 til Odd Grenland i en træningskamp onsdag middag i spanske La Manga.

88. 3-1 Troels Kløve

Odd (start-11’er): Myhra - Grøgaard, Bergan, Semb, Mladenovic - Kaasa, Samuelsen, Nordkvelle - Njie, Lauritsen, Rashani.

OB: Thomas Mikkelsen - Mikkel Desler (46. Ryan Johnson Laursen), Kenneth Emil Petersen, Jeppe Tverskov, Jacob Barrett - Mathias Greve (74. Julius Eskesen), Jens Jakob Thomasen, André Rømer (74. Mathias Thrane), Casper Nielsen (46. Troels Kløve) - Rasmus Festersen (74. Mathias Jørgensen), Anders K. Jacobsen (62. Nicklas Helenius).

Om kampen:
For første gang i 2018 var OB i kamp på ægte græs, da de fine baner i spanske La Manga lagde græs til træningskampen mod norske Odd Grenland. I første halvleg var det et OB-hold, der forsøgte at overføre en masse fra træningsbanen til kampsituationer, men uden at det rigtig lykkedes. Nordmændene var sjældent farlige, mens OB forsøgte at spille direkte uden at den sidste timing sad, hvor den burde. Mod slutningen af halvlegen blev et norsk hjørnespark sendt tæt ind foran mål, og en misforståelse ved forreste stolpe betød, at OB fik sendt den i eget net. Fra anden halvlegs start var der mere tempo i kampen, og OB spillede i perioder rigtig fint og havde et klart overtag. Det var dog tydeligt, at der var træthed i træningsbenene og efterhånden forplantede trætheden sig også til hovederne, og det medførte et par dumme fejltagelser, så nordmændene kunne øge to gange på to minutter. Resten af kampen spillede OB med en fin friskhed og vilje, og det blev til flere farlige muligheder. Én af dem omsatte Troels Kløve til scoring, da unge Mathias Jørgensen sammen med Jacob Barrett stod for det nydelige oplæg, der endte med en smuk halvflugter, der hårdt landede i nettet. Selvom OB havde muligheden for at score yderligere, så sluttede kampen 3-1 til Odd Grenland. Et skidt resultat efter en kamp, der tydeligt viste, at der stadig er en masse at arbejde med - om end der særligt efter pausen var gode momenter.