Med en 2-1 sejr ude over Nykøbing FC fik OB en fin start på sæsonoptakten.

Træningskamp 19. januar 2018 kl. 13:00 i Nykøbing Falster
67. 1-2 Holten

NFC (start 11’er): Sebastian Olsen - Chris Thorsheim, Jacob Bonde, Kasper Jensen, Anders Due - Jordan Wilson, Lars Pleidrup - Sigurd Schøndorf, Søren Christensen, Nicolai Jessen - Emil Holten.

OB: Sten Grytebust (46. Thomas Mikkelsen) – Jacob Buus (46. Mikkel Desler), Kenneth Emil Petersen, Marco Lund (46. Jeppe Tverskov), Jacob Barrett (46. Joao Pereira) – Casper Nielsen (46. Mathias Greve), André Rømer (46. Jens Jakob Thomasen), Nana Welbeck (46. Mathias Thrane), Rasmus Jönsson (46. Julius Eskesen) – Nicklas Helenius (46. Anders K. Jacobsen), Joan Simun Edmundsson (46. Rasmus Festersen).

Om kampen:
OB spillede fredag eftermiddag årets første træningskamp. Det skete på B1921’s anlæg, der i dag hedder NFC Syd, hvor Nykøbing FC holder til. På en fin kunststofbane stillede OB med de to nye spillere Marco Lund og André Rømer fra start, men allerede inden kampen var det planlagt, at alle spillere skulle have en halvleg. Kaptajn KEP var eneste mand, der spillede fuld tid, mens Ryan Johnson Laursen, der er tilbage i fuld træning, trænede på en bane ved siden af. Kampen begyndte lidt rodet, inden OB fik sat sig på begivenhederne og Nicklas Helenius efter fint opspil kunne sparke bolden fladt ind i venstre side af hjemmeholdets mål. OB holdt overtaget indtil slutningen af første halvleg, hvor fynboerne sløsede lidt for meget og kunne være blevet straffet af værterne. Efter pausen, hvor OB skiftede ti mand, startede striberne, der i dagens anledning var i orange, som lyn og torden. Det var kun spil i en enkelt retning, og der var både afslutninger på overliggeren og på en velspillende NFC-målmand. Tyve minutter efter pausen, hvor OB’s tryk ellers så småt var aftagende, kunne Mikkel Desler igangsætte et fint og direkte angreb helt nede fra eget felt, og det endte med et indlæg til Anders K. Jacobsen, der med stor sikkerhed kunne øge til 2-0. Det lykkedes for hjemmeholdet at pynte på resultatet, da Emil Holten med en flot afslutning i det fjerne hjørne kunne skabe fornyet resultatmæssig spænding i kampen, men det var OB, der havde mest at komme med i anden halvleg, hvorfor sejren var velfortjent og kunne have været større.