Rømer: - Let at falde til i OB

Morten Wamsler — 29.01.2018 14:36

André Rømer glæder sig over en god opstart i OB, men er glad for der stadig er tid til forbedring.

André Rømer er på sin første træningslejr med OB. Her er der masser af plads til at arbejde på at blive fortrolig med holdkammerater og spillestil, og det går hastigt i den rigtige retning.

- Der er noget med nogle spilmæssige relationer, som jeg stadig mangler, for at jeg er på hundrede procent. Jeg skal lære at forstå mine holdkammerater, og de skal lære mig at kende, men det regner jeg bestemt med kommer med tiden, siger André Rømer og beskriver et af de punkter, hvor hans opgave i OB adskiller sig fra den, han kommer fra.

- Jeg har været vant til, når jeg af og til har spillet på midtbanen i Midtjylland, at jeg skulle være boldfordeler frem for den, der skulle kigge fremad. Så der skal jeg være lidt bedre til at orientere mig om, hvad der sker foran mig og ikke kun ved siden af mig. Det er vigtigt for, at jeg af og til kan smide bolde afsted inde i midten af banen og nogle gange også lægge dem dybt.

- At være afsted på træningslejr er altid en god mulighed for at lære sine holdkammerater bedre at kende - ikke bare på banen, men også udenfor banen. Men den del var allerede så godt som på plads, inden turen gik til Spanien.

- Det har været sindssygt let. Socialt har det været rigtig let at komme ind i en trup, hvor alle tager med alle. Der er blevet taget rigtig godt imod mig, og allerede efter et par dage var det som om, at man havde været en del af sammenholdet i et par år. Så det har været rigtig nemt, siger André Rømer, der stadig har en god uge tilbage på træningslejren, hvor der også er to træningskampe i kalenderen.

- Træningslejren er meget lig det, jeg har været vant til. Der er planer for hele dagen, og der er to træninger de fleste dage. Men ved hele tiden, hvad man skal, og forholdene er fine. Banen er okay men kan bruge lidt vand nogle gange, men det er helt fint. I træningskampene skal vi have spillet holdet sammen og få trænet nogle af de ting, vi øver på træningsbanen. I den slags kampe er der plads til, at det er okay at lave fejl, så længe vi prøver det, vi har lavet til træning, så jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til at vi står, hvor vi skal, når vi kommer til premierekampen, siger André Rømer, der så småt er begyndt at tælle ned til Helsingør-kampen, der åbner forårets Alka Superligasæson for OB.

- Det er rart, at premieren nærmer sig. Det har været en hård opstart med en masse træning og en masse løb, så vi glæder os til at spille betydende kampe, og det ser vi frem til, slutter han.

OB tager imod Helsingør på EWII Park 11. februar kl. 14.