U13 blev straffet af
københavnske omstillinger

OB/Philip Selmann

Benjamin Jakobsen — 29.01.2018 16:24

OB var bedst på bolden, men U13-drengene fra FCK var skarpest, da de lørdag vandt 3-1 i Ådalen.

U13-træningskamp,
Lørdag 27. januar, kl. 11:45 - Ådalen.
OB - FCK 1-3 (0-0)
41 min. 0-1 FCK
47 min. 0-2 FCK
51 min. 1-2 Oskar Bentzen
57 min. 1-3 FCK

Truppen:
Emil Rygaard, Lucas Dyrelund, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Markus Jensen, Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj, Isak Voss Jørgensen og Lucas Hansen.

U13-drengene havde lørdag besøg af FCK i Ådalen, og det var FCK, der kom fra start med et spillemæssigt overtag, mens OB chancemæssigt var farligere end københavnerne. Det var på omstillinger, OB truede FCK, men den helt store chance udeblev for begge mandskaber i en første halvleg, der endte uden scoringer.

I anden halvleg blev der åbnet mere op i begge ender af banen, hvor den ene omstilling førte til den anden omstilling. Efter 41 minutter kom FCK foran 1-0, og herefter fandt OB’erne er højere niveau frem. Striberne pressede på for en udligning, men fik ikke scoret til trods for et spillemæssigt overtag. I den anden ende var FCK farlige på omstillinger, og de gjorde det hurtigt til 2-0, inden OB fik bragt lidt spænding ind i opgøret med en reducering ti minutter før tid.

Desværre var det FCK, der fik sat det sidste punktum i kampen, da de i kampens sidste minutter fik bragt sig foran med 3-1, som blev kampens slutresultat.