U17 kom tilbage på sporet
med en 2-0-sejr over Brann

Mads Egmose — 20.01.2018 13:43

OB kom tilbage på sporet ved Suvit-Cup 2018 med en slukket Brann og en 2-0-sejr.

Brann - OB: 0-2 (0-1)

28. min. 0 - 1. Daniel Obbekjær.
56. min. 0 - 2. Rasmus Nissen.

Kampresumé:
Odense Boldklubs U17-mandskab kom tilbage på sporet ved Suvit-Cup, da Brann lørdag formiddag blev slået med cifrene 2-0. Fra kampens start var der tale om et OB-hold, der havde bolden meget og flere gange kom frem til fine muligheder. Vi skulle dog helt frem til det 28. minut, før første OB-scoring kom. Daniel Obbekjær tog sig af et OB-frispark et godt stykke uden for Branns felt, og herfra satte han bolden flat ind ved fjerneste hjørne bag en Brann-målmand, der måske skulle have gjort mere ved den. 

Den stribede dominans tog til i anden halvleg, hvor OB stort set sad på alt. De var hurtigere, stærkere og mere boldsikre end deres norske modstander. Herigennem kom fynboerne også frem til flere chancer. Først i det 56. minut blev sejren dog fuldstændig sikret. Rasmus Nissen modtog en høj bold tæt på det lille felt, som han fik lagt død og herefter ekspederet ind ved det korte hjørne. Således vandt Odense Boldklubs U17 deres anden kamp ved Suvit-Cup.  

U17-Cheftræner, Ivan Poulsen, var en tilfreds mand efter kampen, og han gav følgende reaktion:

- Vi spiller i dag mod Brann Bergen, som har et meget ungt hold med, der primært består af U16-spillere og så med enkelte U15- og U17-spillere også. Af denne grund valgte vi også at stille med et meget ungt hold i dag. Vi starter med kun to U17-spillere, og så var resten U16, så det gav en fornuftig og lige kamp. Vi vinder kampen 2-0, og vi er altid glade for at vinde. Dertil er vi mere glade for det spil, vi havde i dag, frem for det vi præsterede i går mod Alkmaar, så alt i alt en god kamp mod Brann.