U17 måtte se sig overmatchet
af hollandske AZ Alkmaar

Mads Egmose — 19.01.2018 23:18

U17 tabte fredag aften til hollandske AZ Alkmaar ved Suvit-Cup 2018 i Odense.

Odense Boldklub - AZ Alkmaar: 0-3 (0-1)

14. min. 0-1. Mohammed Taabouini
56. min. 0-2. Thijmen Wildeboer
59. min. 0-3. Tyro Nimmermeer

Kampreferat:
U17-drengene fra Odense Boldklub mødte fredag aften hollandske AZ Alkmaar i første kamp ved Suvit-Cup 2018. Der var på dagen og i forhold til kvalitet overvejende stor forskel på de to spillende hold. Alkmaar syntes både bedre på bolden, hurtigere og mere fysisk stærke end U17-drengene fra Odense, og således skulle det vise sig at blive en svær opgave for fynboerne. 

U17-cheftræner i Odense Boldklub, Ivan Poulsen, måtte efter kampen da også erkende, at der var stor forskel på de to hold.

- Vi møder et hold, der er bedre end os på dagen - klart. De er klart bedre på bolden, de er bedre fysisk, de er store og stærke, og tilmed er de hurtige. Det er af denne grund helt fair, at de vinder 3-0. Det virker som om, at de generelt bare har bedre spillere. Samtidig er vi ikke særligt gode til at holde fast i bolden. Vi smider den for hurtigt væk. Dertil får vi ikke skabt specielt mange chancer. 

Foruden at udpege forskellen på de to hold gjorde cheftræner, Ivan Poulsen, det om kampens udfald klart, at det odenseanske U17-hold ikke kan være tilfredse. 

- Qua deres gode boldomgang bliver der skabt for store mellemrum mellem vores kæder, og det er de gode til at udnytte. Vi kan ikke være tilfredse. De sidste to mål scorer de inden for de sidste fem minutter, og det er for dårligt, at vi ikke har koncentrationen til at holde os inde i kampen og gå efter det ene point. 

Ivan Poulsen og hans tropper har allerede lørdag formiddag muligheden for at rette op på dagens tabte kamp til AZ Alkmaar, når næste modstander i Suvit-Cup 2018 hedder Brann Bergen. Kampen spilles klokken 11:00 i Marienlyst, og der er selvfølgelig gratis entre. Det er iøvrigt ikke eneste kamp, som Odense Boldklubs U17-drenge spiller i morgen. Klokken 15:30 står de nemlig tilmed over for Norrköping IFK.