U19 måtte se sig slået
af FC St. Pauli i Ådalen

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 29.01.2018 15:58

Det blev til et OB-nederlag på 3-1, da tyske FC St. Pauli's U19-hold lørdag var en tur i Ådalen.

U19 Træningskamp
Lørdag 27. januar 14:00, Ådalen
OB – FC St. Pauli 1-3 (1-1)
19. min. 0-1 FC St. Pauli
42. min. 1-1 Lucas Møller Jensen
53. min. 1-2 FC St. Pauli
78. min. 1-3 FC St. Pauli

Peter Bergmann – Anders Jørgensen (35. min. Zlatan Henic), Oliver Skolnik (46. min. Christian Vestergaard), Jacob Mikkelsen, Jonathan Kjær – Kristian Brøndum (75. min. Mikkel Michelsen), Tarik Ibrahimagic, Laurits Lillemose (70. min. Anton Bisgaard), Lucas Møller – Anders Klynge, Peter Clement

Det var et OB-hold, der var uden 11 spillere grundet skader samt træningslejr med førsteholdet i klubben, som stod overfor FC St. Pauli. Det bar kampen også præg af, da der derfor helt naturligt manglede relationer i kampsituationer blandt mange af spillerne.

Alligevel var det OB, der sad på spillet i første halvleg, men chancemæssigt kneb det med at komme igennem en kompakt tysk defensiv. Så selvom OB var mest på bolden var det tyskerne, der kom foran med 1-0 efter små tyve minutters spil. OB fik dog svaret tilbage få minutter inden pausen på et mål af Lucas Møller Jensen, der sparkede den flot ind fra kanten af feltet til 1-1.

Fra anden halvlegs start kom OB igen bedst fra start, og fem minutter inde i halvlegen burde OB være kommet på 2-1 ved Peter Clement. Desværre misbrugte OB-angriberen en friløber. I stedet viste St. Pauli kynisme, og to minutter senere kom de på 2-1, da de sparkede et frispark i kassen.

Herefter var kampbilledet meget det samme som i første halvleg, og det var OB, der var det farligste hold. Men der manglede både tempo og rytme i spillet. Derfor blev der ikke skabt et væld af store åbne chancer – og efter78 minutter scorede tyskerne endnu engang til kampens slutresultat, 3-1.